Tehnički kutak > Tuning skutera

TGB problem

<< < (6/9) > >>

djsmola:
Palo mi je nesto napamet. Imao sam ulje  shell advance ultra za mjesavinu(pri kraju),pa je on to ulje ispusto i stvljao castrol neznam koji ali full sintetic. E sad negdje sam cuo da kad se ulje prazni iz posude negdje treba i ozracit,ako je to istina. Pa je mozda to

3alfa3:

--- Citat: djsmola - 15 Srpanj, 2008, 17:10:17 ---Palo mi je nesto napamet. Imao sam ulje  shell advance ultra za mjesavinu(pri kraju),pa je on to ulje ispusto i stvljao castrol neznam koji ali full sintetic. E sad negdje sam cuo da kad se ulje prazni iz posude negdje treba i ozracit,ako je to istina. Pa je mozda to

--- Kraj citata ---

Prije bi klip zacvikao u cilindru nego lager na radilici da je nestalo ulja...

djsmola:
Semering na radilici i lezajevi,tako mi kazu u servisu. Mater mu. ode 200 eura na popravak,Nemam garanciju jer prosle godine im je bilo na snazi kad skines blokadu gubis i garanciju, ja riskiro pa eto sad

SlowRider:

--- Citat: djsmola - 17 Srpanj, 2008, 09:32:23 ---Semering na radilici i lezajevi,tako mi kazu u servisu. Mater mu. ode 200 eura na popravak,Nemam garanciju jer prosle godine im je bilo na snazi kad skines blokadu gubis i garanciju, ja riskiro pa eto sad

--- Kraj citata ---

To bi trebalo doci 100€

3alfa3:

--- Citat: djsmola - 17 Srpanj, 2008, 09:32:23 ---Semering na radilici i lezajevi,tako mi kazu u servisu.

--- Kraj citata ---

E sad, najbolje bi bilo da ti ne stavljaju serijske lezjeve, jer ko zna koje uopce stavljaju nego da ti daju uzorak ili dimenzije i da kupis posteni lezaj u toj dimenziji - SKF, na primjer.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju