Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Sisak - Bosna

<< < (4/15) > >>

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: mata_125 - 13 Srpanj, 2008, 23:16:19 ---decki mogli bi vi iz zagreba povest par cura...necemo se mi žalit...bar u zg-u ima cura.

--- Kraj citata ---

da ih ima onda nebi sa vama na voznjicu nego sa njom,hehe,salim se..

dino_sk:

--- Citat: mata_125 - 13 Srpanj, 2008, 23:16:19 ---decki mogli bi vi iz zagreba povest par cura...necemo se mi žalit...bar u zg-u ima cura.

--- Kraj citata ---
da bar divljakushu  :toothy12:
imamo mi jos tu 2 ˝bajkerice˝ al njima se neda nikuda ,njima motor sluzi kao prijevozno sredstvo

--- Citat: robert - 13 Srpanj, 2008, 23:17:30 ---e dino, jeli ovo tvoj tanjur?

--- Kraj citata ---
ne moj je onaj desno s lukom u tanjuru ,zasto ?? ovo je od majica

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: dino_sk - 13 Srpanj, 2008, 23:19:38 ---

--- Kraj citata ---
da bar divljakushu  :toothy12:
imamo mi jos tu 2 ˝bajkerice˝ al njima se neda nikuda ,njima motor sluzi kao prijevozno sredstvo

--- Citat: robert - 13 Srpanj, 2008, 23:17:30 ---e dino, jeli ovo tvoj tanjur?

--- Kraj citata ---
ne moj je onaj desno s lukom u tanjuru ,zasto ?? ovo je od majica

--- Kraj citata ---

pa budemo ih mi vozili one ce samo sjedit i drzat se ;D

robert:
pa zar vas roditelji nisu naučili da se sveti ćevapi jedu uz pomoć svih 10 prstiju!
nikakve vilice i noževi! :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

dino_sk:

--- Citat: robert - 13 Srpanj, 2008, 23:22:01 ---pa zar vas roditelji nisu naučili da se sveti ćevapi jedu uz pomoć svih 10 prstiju!
nikakve vilice i noževi! :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3: :laughing3:

--- Kraj citata ---
ma jesu i jeli smo ˝seljacki˝ prstima
sam su ćevapi bili spojeni pa ih je trebalo razdvojiti s necim ,u ovom slucaju vilicom  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju