Tehnički kutak > Garaža

gilera runner sp 50 projekt

<< < (4/6) > >>

zoki_24:
rama ce biti ko nova,ona ide pod car wash samo je prljava,mislio sam i nju farbat ali nije potreba,bit ce cista ko nova :)

anabellas:
kazes vec dao 3k eura , ma nije puno  :icon_thumright:

zoki_24:
skuter sam dao 800 eu a ulozio sam zasada oko 2400-2500 znaci jedno 3200eu hah zasada,da zaboravio sam reci imam i zmigavce crne,prema boji skutera,i nove diskove i zadnji i prednji od breakin :) da mogu zakocit ovo cudo kad krene

ivan94:
svaka čast na projektu i samo naprijed! :headbang: :headbang: , samo od kuda izvlacis tolke pare za skut u ovo doba recesije...

zoki_24:
inace sam iz splita rodom a eto zivim vani u austriji 4 godine haha :) eto otkud mi pare da sam dolje ostao nebih mogao uzeti amortizer a kamoli sve ovo,ovo sam sve napravio u 2 mjeseca narucio sve sa interneta prebacio sve preko granice i nisam prijavai carinu,sreca me posluzila da me nisu pregledavali na granici,a vozia sam prije vxr ali uvik sam htio napravit nesto posebno tko nitko nema za sebe i svoj gust,ima ih u splitu runnera ali detaljno raditi oko njega mozda i ne,cak sam sve vijke promijenio to nisam i spomenuo haha,deklo 15 mat crnih vijaka,vijci plastika sve novo i podloske...puno me ovo sve izaslo ali kad bude gotov za mjesec dana bit ce mi gust doc na godisnji sjest na njega i vozit

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju