Općenito > Generalno o skuterima

ZAKON O 50 ccm

<< < (3/9) > >>

StreetRunner:
Šta mislite da mi skuteraši(a ima nas dosta) potpišemo neku peticiju jer taj zakon nema veze s vezom.Šta mislite bili išta uspili? ???

Mr J:

--- Citat: StreetRunner - 24 Studeni, 2006, 18:31:16 ---Šta mislite da mi skuteraši(a ima nas dosta) potpišemo neku peticiju jer taj zakon nema veze s vezom.Šta mislite bili išta uspili? ???

--- Kraj citata ---
Mislim da nebi!!  :icon_thumright:

filiplatinovicz:

--- Citat: el - 24 Studeni, 2006, 15:14:35 ---čemu uopće taj zako kad ga se niko ne pridrzava
i po tome skidanje blokade i kupovanje tuning dijelova te montaža na skuter od 50ccm je kazneno dijelo :happy6:

--- Kraj citata ---

nista od toga nije prekrsaj, kazneno djelo s time nema veze. No prekršaj je upravljati javnim prometnicama mopedom koji na ravnoj cesti razvija brzinu veću od 50 km/h odnosno uz prihvaćenu toleranciju od 10 %, od 55km/h!

mislim da za eu integraciju nije odlučna zakonska definicija mopeda te hoće li vozaći s B kategorijom smjeti upravljati mopedima ili i motociklima do 125ccm...

dakle može peticija vezana uz oba problema... bitno je da se pokrene inicijativa... predizborno je virjeme pa tko zna?

StreetRunner:
Ja mislim da bi mi to uspili samo ko će to pokrenit.Ovaj zakon i zakon 0,0 promila su najgluplji zakoni u ovoj državi.
Glup mi je i zakon za svitla ali to se da i prihvatit.Kako bi se mogla pripremit ta peticija?

Punisher:

--- Citat: StreetRunner - 25 Studeni, 2006, 13:26:05 ---Ja mislim da bi mi to uspili samo ko će to pokrenit.Ovaj zakon i zakon 0,0 promila su najgluplji zakoni u ovoj državi.
Glup mi je i zakon za svitla ali to se da i prihvatit.Kako bi se mogla pripremit ta peticija?

--- Kraj citata ---
ne slažem se samo u jednom dijelu s tobom a to je ovaj vezano uz svjetla...
Na početku sam i ja mislio da je to glupo... dok nisam imao vozačku...
E a kad sam ja sjeo za volan tek sam onda vidio koliko to zapravo pomaže... recimo oćeš izaći na ulicu i to onako brzo... kad ti vidiš neki auto sa upaljenim svjetlima lakše ga je uočiti i čak si nekako oprezniji... odmah udreš po kočnici... ne znam kako da ti to objasnim... uglavnom uvelike pomaže sveukupnoj sigurnosti u prometu.
Nemoj se ljutit... samo iznosim svoje mišljenje...  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju