Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Putovanje s kinezom

<< < (3/3)

Rox-Rab:

--- Citat: Grale - 17 Svibanj, 2013, 15:17:24 ---
--- Citat: SrNeK - 15 Svibanj, 2013, 01:18:57 ---
al ti kinezi su velim kvalitetni isto ko i neke honde 125 il yamahe.

--- Kraj citata ---
Aha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

ovisi na sta naletis, ima batina koje nisu uspjele napravit 100km a nove su kupljene, tu kod mene je jedan covjek s njim napravio sigurno preko 50k km i sad je nedavno uzeo tajfuna novog tak da ono...

SrNeK:

--- Citat: Grale - 17 Svibanj, 2013, 15:17:24 ---
--- Citat: SrNeK - 15 Svibanj, 2013, 01:18:57 ---
al ti kinezi su velim kvalitetni isto ko i neke honde 125 il yamahe.

--- Kraj citata ---
Aha :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Grale... fora je u tome što sam imal kineze.. ovi yamaha ybr i honda 125 ke.... ja imal preko 25 000 na zs 125-30 i na moru i sve bil, ubrzanje i krajnja bila bolja i veca nego yamahe i honde.. a vozil sam se bome i udobnije... s tim da sam jedino stavil filter crveni i malo pojačal smjesu ( i kak kod svakog motora auspuh opral da poka dok se gas pusti i ima jači zvuk) ...

na yamahi frendu ferg puštal i zalijeval..
na viragiju lamele mjenjal na 17 000 ...
ja ni pehal kaj od toga...  :notworthy:

duka:

--- Citat: ivano_007 - 16 Svibanj, 2013, 20:44:36 ---
--- Citat: duka - 16 Svibanj, 2013, 19:53:34 ---plan je u 8mj otic 2tj na more ali obic pola dalmacije i par motorijada :D

--- Kraj citata ---

Ako ti se pokvari negdi u okolici Splita ja ću te došlepat do svoje garaže i tu možeš sredit skuter :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

uff nebi bas volio da dodje do kvarova... al moji su gore od sinja pa tamo imam puno rodbine tak da nebi trebalo bit problema hehe :) ak nista mozemo se nac za cugu, ionako moram i do kastela :)

Grale:

--- Citat: SrNeK - 19 Svibanj, 2013, 14:19:13 ---

Grale... fora je u tome što sam imal kineze.. ovi yamaha ybr i honda 125 ke.... ja imal preko 25 000 na zs 125-30 i na moru i sve bil, ubrzanje i krajnja bila bolja i veca nego yamahe i honde.. a vozil sam se bome i udobnije... s tim da sam jedino stavil filter crveni i malo pojačal smjesu ( i kak kod svakog motora auspuh opral da poka dok se gas pusti i ima jači zvuk) ...

na yamahi frendu ferg puštal i zalijeval..
na viragiju lamele mjenjal na 17 000 ...
ja ni pehal kaj od toga...  :notworthy:

--- Kraj citata ---

Jel i na yamahama pucaju primari  :toothy12: :toothy12:

ivano_007:

--- Citat: duka - 20 Svibanj, 2013, 22:30:47 ---uff nebi bas volio da dodje do kvarova... al moji su gore od sinja pa tamo imam puno rodbine tak da nebi trebalo bit problema hehe :) ak nista mozemo se nac za cugu, ionako moram i do kastela :)

--- Kraj citata ---

Samo se javi kad budeš polazio za Dalmaciju pa ćemo se dogovorit :binkybaby:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju