Tehnički kutak > Tuning skutera

Setup Speedfight 2 AC

<< < (5/7) > >>

El Nino:
Nisam nista mjenjao. Zvono mi je plavo i malo spigano... zvuk se cuje iznad 60 km/h i kad pustim gas odmah se ne cuje. dok drzim gas zuji...

El Nino:
Evo motor je ustelani gotovo iz prve. Ide 100 po cajgeru, ako se sagnes dodje do nekih 104-105 km/h. Nema nikakvu rupu, rolice su ostale od ZX-a.

Cilj mi je bio da motor ide do 100, ali da ima dobra ubrzanja. To sam dobio, s tim da naravno da je jaci kit bilo bi jos bolje.

Izgorila mi je vuna u prigusivacu, dere se u pm... Znate kak se to mijenja? Nisam nikad radio.

kurbla001:

--- Citat: El Nino - 22 Lipanj, 2013, 16:49:47 ---Evo motor je ustelani gotovo iz prve. Ide 100 po cajgeru, ako se sagnes dodje do nekih 104-105 km/h. Nema nikakvu rupu, rolice su ostale od ZX-a.

Cilj mi je bio da motor ide do 100, ali da ima dobra ubrzanja. To sam dobio, s tim da naravno da je jaci kit bilo bi jos bolje.

Izgorila mi je vuna u prigusivacu, dere se u pm... Znate kak se to mijenja? Nisam nikad radio.

--- Kraj citata ---
odvrneš matice na topu i izvučeš sve komplet, skineš staru vunu i namotaš novu...i  nazad sve sklopiš....samo nemoj puno vune stavljati
možeš i kamenu vunu ako imaš, ali najbolje kupiti baš za spuh koja ide....

zemo323:
rastavi top, malo pocisti one rupice, onu jednu zicu za pranje sudja razmotaj i navuci preko cijevi i onda stavi vunu.
Ja tako napravio, zvuk puuno tisi, gotovo da se i ne cuje

El Nino:
Ekipo, imam problemcic. Primjetio sam da nakon voznje kad skuter odstoji u garazi kroz airbox nakaplje malo ulja. Skinuo sam spuzvicu, bas je ulje u pitanju, nema benzina.

Probao sam ga turirati malo bez filtera, povremeno doleti kapljica kod abgasa.

Kaj mogu napraviti? Pada mi na pamet da sam radim mjesanicu??
Hvala na pomoci.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju