Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

MOJ AEROX :D

<< < (4/6) > >>

Rox-Rab:

--- Citat: aerox69 - 10 Svibanj, 2013, 19:39:26 ---
sta mislis o ovim Z plastikama koje pravim ? :)

--- Kraj citata ---

bad idea po meni  :toothy11:

trebao si samo tu postojecu rupu malo prepravit  :dontknow:

aerox69:
budem ti sliko kad bude gotova :D u planu mi je nesto novo napravit ^^ jbga 16 god. imam ma masta radi svasta napravio sam i novu prednju masku za svojeg toga i stavio ga u carbon ! :D

http://imageshack.us/photo/my-images/703/sam2662.jpg/ evo slike :DD !!!!!!!! Misljenja obavezno ocu :D

Brnelic:
Moje mišljenje je da mi se ni ta prednja maska nažalost ne sviđa  ;D

Jet Force C-tech:

--- Citat: Rox-Rab - 10 Svibanj, 2013, 19:24:16 ---
--- Citat: Jet Force C-tech - 09 Svibanj, 2013, 23:36:17 ---Ljepo uradjen skuter svaka cast :icon_thumright:

ali nisi trebo vadit ona rebra na prednjem djelu jer sad slabije zrak struji kroz ohladnjak i slabije se hladi

--- Kraj citata ---

pogledaj malo koliki sad ima protok zraka, rekao bi i vise nego sa resetkama prije....

--- Kraj citata ---

negovorim onako sto mislim da je bi trebalo da bude tako, nego sto znam da je tako... i na sf2 su slicni bubrezi i kad ih je jedan momak skino i stavio mrezicu motor se vise grijo ....

nomad:

--- Citat: Jet Force C-tech - 09 Svibanj, 2013, 23:36:17 ---negovorim onako sto mislim da je bi trebalo da bude tako, nego sto znam da je tako... i na sf2 su slicni bubrezi i kad ih je jedan momak skino i stavio mrezicu motor se vise grijo ....

--- Kraj citata ---

:icon_thumright: bas to, to sto je hladnjak otvoren nista ne znaci, vec usmjeravanje zraka na hladnjak... ona orginalna maska na roxu nije bezveze takva .

btw. rox je bomba , samo taj prednji kraj je malo... cudan.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju