Ostalo > Svijet računala i mobitela

Kako do podataka na micro sd ?

<< < (2/3) > >>

zekozna:
Da, znam da je micro sd, imam usb modeme od vip-a i od tele2 i oba imaju utore za micro sd karticu kao i svoj instalacijski software koji se samopokreće pri instalaciji kod prvog spajanja na računalo.
Taj software čita karticu neovisno o windowsima, zato sam i predložio upravo tu metodu...

balicdim:

iako po mojem nekom logikom bi trebao mob učitat podatke sa kartice (ako ništa drugo barem slike)

Poggiali:
pokusat cu jos sa ovim recovery programom, pa da vidim...

uglavnom kad ubacim u citac kartica, ikona u My Computeru samo zatreperi i dalje stoji kao da nema nicega... stavim kartiu u mob, jednom zna onako zamrznuti... jednom nista...  ali uglavnom ne vidi je... znaci postoji sansa da mi je 16gb kingston krepao :/

balicdim:

--- Citat: Poggiali - 12 Svibanj, 2013, 16:26:07 ---pokusat cu jos sa ovim recovery programom, pa da vidim...

uglavnom kad ubacim u citac kartica, ikona u My Computeru samo zatreperi i dalje stoji kao da nema nicega... stavim kartiu u mob, jednom zna onako zamrznuti... jednom nista...  ali uglavnom ne vidi je... znaci postoji sansa da mi je 16gb kingston krepao :/

--- Kraj citata ---

velika mogućnost..... ako ne vidiš ni preko kompa ni preko mobitela .....  :sad1:

probaj sa recovery programima, iako se meni nikad nisu pokazali korisnima ......

Pupo:
Ako je fizički krepao, papa slike, ako je samo pukla particija il index, to bez problema ide sa recoveri programima.

@balicidim

Treba bit realan i znat što se može a što nemože izvući i kako.

Može bit još jedna stvar, a to da si spušio neki od onih glupih virusa što zajebu stik  :toothy3:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju