Tehnički kutak > Tuning skutera

m2000 i tp variomat

<< < (4/4)

grbi128:
ok,multivar je bolji.

i ja sam mislio da je multivar bolji ali kad sam sinoc pito prijatelja on kaze isti k**ac samo sto sa TP-om dobijes odlican remen,i meni se sve "pomutilo" i doso sam vas pitat.

Hvala na odgovorima!

vpucko:

--- Citat: DvdAerox - 13 Srpanj, 2008, 08:07:38 ---nisam imo multivara, ali imam topov tpr sa kojim sam dobio u ubrzanju i krajnoj sad ako vi neznate stelat  :icon_biggrin:

volio bi probat multivar ali mi sad stize 2+ pa mi je to irelevantno ali mozda ga kupim bas da usporedim jer ionako ovaj TP mi ima hrpu km i performanse su mu pocele padati pa bi mi novi bas i trebao............

--- Kraj citata ---

to je zato sto si u starom variomatu imao blokadu  :toothy12: :toothy12:

pa zato mislis da je topov vario ZAKON!

igor.sb:
saljivac  :laughing6: :laughing6:

bezobraznooooo

Crazy Kuree:
 :icon_biggrin: a postoji i taj TP (nardo) varimat s kojim ne dobiješ remen već samo variator i rolice a iste su im cijene i ne sjećam se al mislim da su dimenzije rolice puno drugačije e sa tim bi nešta sigurno dobio a niko ga na forumu nema... a dobiješ normalno jer i ventilator novi i extra remen a i pravljen je od nečeg neznam jel presovanog aluminija il od čega pa je i zato bolji od seriskog

Poggiali:
E da , ja sam govorio za vario koji ne doalzi sa remenom več mislim da se dobi metalni vent ili tak neš

Navigacija

[0] Lista Poruka

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju