Tehnički kutak > Garaža

Speedfight 2

(1/1)

kimi16:
Evo da i ja predstavim svoju masinu :)

Radi se o speedfightu 2 vazdusno hladjenje  2 sam vlasnik  kupljen prije godinu dana  19000km, 2004 godiste bio je furious verzija dok se nije mene docepo ja sam mu stavio sat i okplope kupio retrovizor od wrc verzije uzeo tt auspuh polini variomat pireli gumu mtkt undertail mislim da je to to a dalje imam dosta planova da ne nebarajam vise evo slika  ;D

a evo i slike kakav je nekad bio :D

EDIT: Ne znam sto su ove dvije slike naopacke  :confused5:

kimi16:
Evo update ofarbao sam ruznu plavu plastiku u boju koju treba, stigo je mtkt  :toothy9: namonitrano je napravljen nosac tablice nabacio neke led zmigavce  :)

Za sada je to to dalje su narucene str8 flame rucke za tegicima f1 toxic retrovizori bocna nogara i najvaznije skuter se priprema za komoru ide u repsol narandzastu i vw perla bijelu  :headbang: evo kako bi to trebalo da ispadne po mom ukusu savrseno

kimi16:
Plastike se farbaju ali felge sam rijesio sam da ofarbam i to sprejom na sve ili nista posto mi je plastificiranje nekako poskupo a ovako moze lijepo da se napravi to sam i uradio pa evo nekih slika

mario_sf:
Undertail je dobar,jedino ovu tablicu negdje drugdje stavi,a i nemaš neki preveliki izbor pošto imate te velike :/

kimi16:
Ma znam da izgleda ruzno ovde je bila privremeno sada je uvucena u pola felge i stoji na deklu sakrio sam je pola i opet velika ali izgleda ljepse  slikacu to kad se sklopi citav  :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju