Tehnički kutak > Tuning skutera

Ranner sp 50 trokira gusi se

<< < (2/14) > >>

Igor82:
Rannerica je ganc nova ima samo sada 75 km. jednostavno kad se zagrije pocne trokirat i na  vecem gasu  jednostavno se gusi i nejde vise od 43 km/h - sumnjam na blokadu ako ima elektronicku da se sjebala ( di bas rikne za vikend kad sam se gusto da cu se voziti napokon)  :sad3:

Igor82:
E da jos sam primjetio kada sam izvadio filter zraka da je dosta natopljen uljem i benzinom ne kuzim je to normalno ili?

Rossi:
ja se evo mucim vec 3 dana sa skuterom ...jer nece preko 7500 rpm i preko 47 km/H...a na full gasu se jedsnotavno ugusi...da bi nakraju skonto da u airboxu spuzva (red spoonge) jednostavno nisam bio dobro postavio pa je uvlacio previse zraka i radi toga nije htio da ide...sto je najzanimljivije motor nije mjenjo zvuk nista..znaci zvuk je isti osto i sve...kao kad ima iflter i sve ..jesnotavno motor kao da je imo blokadu i nece vise od 47 i 7500rpm....pa mozda i ti tu grijesis kad postavljsa filter za zrak....meni samo jedna dio nije dobro bio nasjeo kako sam stavljo poklopac airboxa pa se pomjerila spuzva.....a mozda je i do neceg drugog kod tebe nezznam..ali vidi to...prvo stavis lijepo spuzvu u filter na ona cuda gdje se zavrcu sarafi pa onda tek poklopac airboxa...

Poggiali:

--- Citat: Igor82 - 12 Srpanj, 2008, 22:25:02 ---E da jos sam primjetio kada sam izvadio filter zraka da je dosta natopljen uljem i benzinom ne kuzim je to normalno ili?

--- Kraj citata ---
Tulipan, kog vraga si išo dirat po skuteru, nosi na servis dok je garancija, skužili budu da si prtljao pa ti poništit garanciju  :violent1:

Filter kao prvo mora bit mastan, jer bolje filtrira, drugo uvjek bude benzina i ulja , jer stalno šprica kroz karb tak da ga namaće .

devilldey:
tu je jedini problem u blokadama. nema filozofije nego u servis....... ali mladost  ludost .......skut pod garancijom a on bi malo počačko po njemu pa da potegne stoju... kako da ne  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju