Tehnički kutak > Tuning skutera
Ranner sp 50 trokira gusi se
dino_sk:
--- Citat: gigo_sf2 - 16 Srpanj, 2008, 21:59:54 ---
--- Citat: dino_sk - 16 Srpanj, 2008, 21:52:42 ---
--- Citat: Igor82 - 16 Srpanj, 2008, 21:47:02 ---Pozdrav svima evo danas sam napokon dobio tablicu :glasses10: i u jednom mahu odma napravio 80km. tako da sada ima VEC 160 km,bilo je dosta brda zavoja i malo grada i mogu reci da se dobro drzao, jedino kaj sam primjetio je da ponekad _znaci drzim ga 45km/h to je odprilike 6600 okretaja i onda nabijem jaci gas i kao da ima kao rupu na 7000 okretaja(ali ponekad ne svaki put) i onda opet sve ok tam do 10000okr. vise ga nisam vrtio i to je previse za novi!!! Ali mali vuce dobro za popizditi :glasses10:
E da i prvi rezervar je napravio cca 155km.stim da kad sam dosao na benzinsku onda se upalila rezerva znaci da je ostalo tam negdi jos oko 1,5 lit. benzina!
--- Kraj citata ---
ja dok sam nabijalo km s blokadama s rezervarom sam mogao do 230km prec,a sad bez blokada i zx-om 180km max
--- Kraj citata ---
230km :icon_scratch: :icon_scratch:
ja presao nesto vise od 130 i uplaila se lampica
--- Kraj citata ---
da 230 to ti je bila voznja na 6000rpm i 45 na duge staze
ja sam kod sebe citavu zupaniju obisao dok sam nabijao kilometre :laughing7:
SlowRider:
Sta ovi novi runneri trose kao nakitani :laughing7:
Igor82:
Evo novi problem
Mozda neko znas zasto izgubi gas na sekundu znaci vozim se jedno 5 minuta na pola gasa i sad recimo trebam prestic traktor i nabijem gas do kraja a on kao izgubi gas na sekundu kao da velika kolicina goriva zalije svijecicu,nema pravila o kojim se okretajima javlja bilo mi je jednom na 7 a sad i na 9000 okretaja mi se javi i mogu to isprovocirat skoro svaki put,a kada mu polako dajem gas do kraja onda se osjeti lagano kao trokiranje na sekundu i stvarno me zivcira! samo naglasavam da imam dizu 64 serijski auspuh kojem je maknuta blokada
Opet cu morat u servis!
igor.sb:
jel maknut limic s karba?
pitaNS:
fali mu vazduha, ako si samo stavio diznu 64 a nisi mu doveo vise vazduha to ti je to...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju