Tehnički kutak > Tuning skutera
Ranner sp 50 trokira gusi se
devilldey:
--- Citat: Igor82 - 14 Srpanj, 2008, 17:53:03 ---Kako sam ljut joooj razocaran otpeljali su rannera na servis i rekli da se auspuh zaštopao i da ce mi maknuti tu neku cijev na auspuhu kaj kao gusi motor i da ce mi staviti vecu diznu, sto ja nisam bas bio zadovoljan tim popravkom. Ka tome jos nisu stigli papiri od carine tako da necu preuzimat motor dok se papiri ne srede (dat cu im fore do srijede onda dolazim po pare ili motor) joj jako su me razocarali traziti cu novi auspuh ili popust na ZX !!-ako prije ne odustanem od svega i trazim pare nazad sto mi je sad najdraza solucija!!! :sad3:
--- Kraj citata ---
:laughing7: :laughing7: blokada :laughing7: :laughing7: znao sam
Poggiali:
Znači svi ma če se kvarit skuteri, jer se po novom nesmiju skidati blokade :binkybaby:
devilldey:
--- Citat: Poggiali - 14 Srpanj, 2008, 19:03:12 ---Znači svi ma če se kvarit skuteri, jer se po novom nesmiju skidati blokade :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Po novom :icon_scratch: Taj zakon je godinama na snazi pa se blokade skidaju :laughing7:
Poggiali:
--- Citat: devilldey - 14 Srpanj, 2008, 19:16:41 ---
--- Citat: Poggiali - 14 Srpanj, 2008, 19:03:12 ---Znači svi ma če se kvarit skuteri, jer se po novom nesmiju skidati blokade :binkybaby:
--- Kraj citata ---
Po novom :icon_scratch: Taj zakon je godinama na snazi pa se blokade skidaju :laughing7:
--- Kraj citata ---
Sam vi skidajte :frajer:
X-Thug:
da je pedesetica namjenjena da ide 50 km/h bila bi baotian
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju