Tehnički kutak > Tuning skutera
Kako do Vece krajnje brzine...
anabellas:
mozes jedino stavit kit i metnut naprijed vecu ili iza manju sajbu za krajnju i to je sve
dino73n:
--- Citat: anabellas - 05 Svibanj, 2013, 20:28:09 ---mozes jedino stavit kit i metnut naprijed vecu ili iza manju sajbu za krajnju i to je sve
--- Kraj citata ---
Ma kakve sajbe,i ovako to jedva krene s mjesta.
anabellas:
--- Citat: dino73n - 05 Svibanj, 2013, 20:38:47 ---
--- Citat: anabellas - 05 Svibanj, 2013, 20:28:09 ---mozes jedino stavit kit i metnut naprijed vecu ili iza manju sajbu za krajnju i to je sve
--- Kraj citata ---
Ma kakve sajbe,i ovako to jedva krene s mjesta.
--- Kraj citata ---
a gle ak stavi kit i prevrtava onda druge zajbe, ako ne, moze se jedino vozit ovak kak je..
amel.nebic:
ne isplati mi se ponovo mjenjati klip nedavno mjenjan stavljen malo veci.majsto razbusio cilindar stari klip otisao..sada bolje vuce kada nabije obrtaje..kada predze 20km/h povuce kako treba osjeti se i tako sve do 45km/h...znam da sam se zezno sa ovim motorom ali stas sada.. :/ bil se dobilo stagod sa rezo auspuhom ??
anabellas:
--- Citat: amel.nebic - 06 Svibanj, 2013, 00:49:02 ---ne isplati mi se ponovo mjenjati klip nedavno mjenjan stavljen malo veci.majsto razbusio cilindar stari klip otisao..sada bolje vuce kada nabije obrtaje..kada predze 20km/h povuce kako treba osjeti se i tako sve do 45km/h...znam da sam se zezno sa ovim motorom ali stas sada.. :/ bil se dobilo stagod sa rezo auspuhom ??
--- Kraj citata ---
ako nema variomat znaci da nema ni konstantne okretaje koji su mu potrebni za rezonantni auspuh, tako da bi dobio vjerojatno samo na krajnjoj a izgubio puno na ubrzanju, ne znam tocno o kakvoj je masini rijec ali da se isplati ulagat novce , nisam bas siguran :icon_scratch:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju