Ostalo > Motocikli

Cagiva Mito 125

<< < (17/19) > >>

paprikash:

--- Citat: Lav - 25 Kolovoz, 2008, 16:55:07 ---da al samo kaj mi je on reko a ja zaboravil vama rec da ima original od polinija kit na njemu pobrusen,neznam koji klip,45 ks ima...i spulju...1998 godina je...

Lol buhahahahhaha  , moj serijski serijski  takoder i ovaj frendov iz avatara  ide toliko bez ikakavog kita bez iceg serijala  kazem ko ne vjerujem nek mi se javi..... :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
ja koji imam mito kazem da seres,nema sanse da serijala nategne preko 170

paprikash:

--- Citat: spyke#1 - 02 Rujan, 2008, 18:40:19 ---mislim da je ovo 2000+. dizajn je isti od 94', al je ova grafika od 2000, mislim

--- Kraj citata ---
jeste coravi
mito EVO1 od 94 do 98 je imao felge sa 3 kraka,od 98 do 2006-2007 sa 6krakova

paprikash:

--- Citat: bule_92 - 15 Prosinac, 2009, 15:07:24 ---ja imam cagivu mito 92.g. motor je pre jeben.......ali radim ga 5 dana da bi ga voza petak i subotu navečer........ako imaš ga volje raditi onda ga kupi...

--- Kraj citata ---
sorry na TRIPLE POSTU,mod ako moze stopi ih u jedan,ali ovo moram komat

a sta mu to toliko 5 dana radis? preslazes mjenjac? poliras cilindar?

jedine probleme koje sam ja imao su truli sarafi i pregoravanje zarulja,jer se kod nas imaju kupit samo kineske ,one ko baloni sto idu kod mita starijeg,ali to se rjesava jer radim preradu i ici ce H1 i H7 unutra,mozda xenon

fatal1ty:

--- Citat: paprikash - 07 Veljača, 2010, 08:38:15 ---ja koji imam mito kazem da seres,nema sanse da serijala nategne preko 170

--- Kraj citata ---

moguće je,zavisi kakav prijenos imaš i koliko ti motor ima snage..a to opet zavisi koji cilindar imaš,karb itd...

ja sam računo sebi za 14/41 na 11000okr u 7-moj brzini max brzina 170km/h

samo je fora u tome da motor mora imat snage doć do 11t okretaja u 7-moj brzini,i ovo je poprilično točan proračun jer se razlikuje jako malo od onog po gps-u...na satu doduše vjerojatno pokazuje preko 180km/h ali to nije potpuno točno.170km/h je realna brzina std. mita evo1 sa 34-35 karbom i alu cilindrom te dotičnim prijenosom..  :icon_thumright:

steefanv:
sry na off ali imam jedno pitanje u vezi mite..kolko trosi na 100km..
kad se:
1)lagano vozi
2)mesovito
3)u obrtajima stalno u crveno da se tera

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju