Ostalo > Svijet računala i mobitela
ZTE blade 3 i navigacija
Sever:
imam gore navedeni mobitel i jako sam zadovoljan s njim , samo bi si htio malo bolju navigaciju nabaviti tj. bitno mi je da je navigacija neovisna o internetu
jel ima mozda neko koju dobru navigaciju za preporuciti ??
roc:
Ja imam isti mobitel i skinu sam si navigon europe. Zadovoljan s njim i precizan, cak je i glas na govornom navođenju podnošljiv.
malo u off. :sign018:Htio bih te pitati imaš li nekad problem da ti ne nalazi gps tj. meni se desava da ga nekad traži 10min, a nekad 20sec.
Sever:
--- Citat: roc - 01 Svibanj, 2013, 20:38:53 ---Ja imam isti mobitel i skinu sam si navigon europe. Zadovoljan s njim i precizan, cak je i glas na govornom navođenju podnošljiv.
malo u off. :sign018:Htio bih te pitati imaš li nekad problem da ti ne nalazi gps tj. meni se desava da ga nekad traži 10min, a nekad 20sec.
--- Kraj citata ---
imam mobitel tek 3 dana i za sad jos nemam nikakvih problema s njim , navigaciju jos nisam ni poceo koristiti kak spada tak da mi je to jos poprilicno neistrazeno
hvala na preporuci :icon_thumright:
Sever:
evo sad muku mucim s navigonom :/
instaliram aplikaciju i kad dođe red na skidanje mapa stanje mi na 15%
sad sam pokusal ponovo instalirati aplikaciju i sad skida polako , budemo vidli kak dugo
roc:
Ja sam prvi puta počeo skidati u city centru one na njihovom wifi-ju, ali mi nije išlo pa sam to obavio kod frenda i nije bilo problema :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju