Tehnički kutak > Injection
Aprilia SR 50 Ditech problemi PONOVO SA PALJENJEM
zekozna:
Vjerovatno ti bendix nije vraćao pa se je vrtio zajedno sa radilicom...
Ne stavljaj nikakav epoksi, ako ti komadić nečega od tog njegovog kemijanja uleti u rotirajuće dijelove, možeš doći u puno veće probleme...
Ajd stvarno, odi kod njega i poslikaj to, smisliti ćemo nešto, nema smisla da mu plaćaš da bude glup....
deckopucko:
Ovaj prsten je On meni pokazao zadnji puta to je bilo otišlo....
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
deckopucko:
Sutra sam ja kod njega da vidim što kemija...baš je to sada kemijanje...gle skuter je radio kak urica :toothy10: u Puli je kupljen od
1vl koji ga je servisirao u Aprila servisu...reko mi je da sada potrebno variomat i remen promjenit..i to sam napravio kod drugog majstora.
Nažalost ovaj izgleda nije baš vičan ovome... :nono:.....jer tako ruženje i štemanje trebo sam odmah se javit nekom ovdje...i skuter bi vozio...ja sam se vozio svega 7dana od servisa....Zvuk se ne čuje u vožnji ali je štemao na semaforu jako.....
Već me glava boli od svega toga.....kupljen u listopadu da se sredi i servis obavi i bude spreman za sezonu... :glasses2:
nadam se da će voziti....da ga neće sjebati :sad1:
zekozna:
Ajd označi prsten na koji misliš u paintu crvenom strelicom, tu na slici su ti alnaser, bendix i zupčanik koji ide na radilicu...
Grale:
Ok, očigledno je riječ o zupčaniku, kad je on jedini na radilici,pa bi ga on ljepil na radilici :omfg:
Ako su potrošeni zupci na zupčaniku, iskeširaš 50 kn kod lokalnih ditech dilera za polovni ispravni, ili ako su otišli zupci na radilici, onda iskeširaš 200-tinjak kn za polovnu radilicu kod gore navedenih ljudi.
+ moraš mjenjat i ležaje i semeringe, tako da te samo dijelovi budu ispali barem 500 kn, i di je još posel.
Varenje i ljepljenje zaboravi.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju