Tehnički kutak > Tuning skutera

SF2 SETUP

<< < (2/3) > >>

hac:
tko ti je to rekao?  trenutno trekker stoji u radioni bez mašine,nemam vremena sve posložit gore.......toliko je išao sa prošlogodišnjim setupom kad sam stavio dugu getribu,možda čak koji km više.....a ova nova bi se trebala vrtit bar još 1000 rpm više pa bi trebalo bit i krajnje nešto više,mada mi je to nebitno jer nisu te brzine za scoot od 70 kg i 12 cola točkove.....mogli ste već iz mojih videa zaključit da me zanima isključivo ubrzanje od 0-100 kmph

ivanm:
ja sam danas došao od 0-80kmph za par sec..
respect..

3alfa3:

--- Citat: ivanm - 11 Srpanj, 2008, 23:06:58 ---ja sam danas došao od 0-80kmph za par sec..
respect..

--- Kraj citata ---

A jel? Gotova razrada?
Poceo si ga vozit kak spada?

:icon_thumright:

ivanm:
pa ne još kak spada, još su teške rolice gore, još ću proć 100 km pa stavit lakše..
trebam i zavarit onu prirubnicu to ću drugi tjedan kod frenda na faksu, da mogu stavit taj polini usis..
al ja sam zadovoljan i kak sad ide. ono gus..

dino_sk:

--- Citat: hac - 11 Srpanj, 2008, 21:46:32 ---tko ti je to rekao?  trenutno trekker stoji u radioni bez mašine,nemam vremena sve posložit gore.......toliko je išao sa prošlogodišnjim setupom kad sam stavio dugu getribu,možda čak koji km više.....a ova nova bi se trebala vrtit bar još 1000 rpm više pa bi trebalo bit i krajnje nešto više,mada mi je to nebitno jer nisu te brzine za scoot od 70 kg i 12 cola točkove.....mogli ste već iz mojih videa zaključit da me zanima isključivo ubrzanje od 0-100 kmph

--- Kraj citata ---
jbt koliko bi to islo da imas 16 cola ko npr. na cpi gtr-u

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju