Tehnički kutak > Tuning skutera

NRG -tuning

(1/3) > >>

matija00:
Pozdrav ljudi
Imam par pitanja u vezi tuninga mog NRGa 50 iz 2005.Evo kupio sam ga nedavno i napravio bi neke preinake na njemu. Zalio bi mu povecat ubarzanje i max brzinu.Sad mi vi preporucite sta bi trebo sve stavit na njega da to sve postignem posto je na njemu sve seriski i nikad nista nije stavljano.zanima me sveukupna cijena.svega toga plus majstor koji bi.mi.to postavio.

Unaprijed hvala!! :hello:

kileextreme:
Dobri stari sistem koliko keša toliko muzike

Prvo smisli koju svotu zeliš uložit jer može od 100e do 1-2000e

matija00:
Da kuzima,al sigurno ima neka sredina sto se tice cijene,tj. djelove koji decki najcesce stavljeju za tuning svog skutera..valjda toga ima..ili?!

dachi:
za nekih 1000-1300kn mozes uzet auspuh,variomat i veci karb + neke sitnice za stelanje i das nekih 200kn il zavisi s kim se kolko dogovoris da ti to sve poslozi blabla i dobit ces ogromnu razliku..

samo napisi odakle si i neko ti moze lakse pomoci  :icon_thumright:

Iwo SR Tuono:
netreba mu veci karb jer vec ima 17.5  :) malo treba razmislit prije nego se lupit
Ja  osobno bi uzeo
ZX-R za sam pocetak i nastelat karb, to je oko 1200kn i tu je razlika dosta velika onda spram serijale.
Druga faza ti dolazi Multivar i kevlar kad se financijski oporavis :D i onda treca faza  karb 19 i kit, uz uvijet da je radilica jos uvijek zdrava.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju