Sportski kutak > Sve vezano za utrke

Stock race??

<< < (3/5) > >>

dhorvat:

--- Citat: ..::IVKULJA::.. - 18 Srpanj, 2008, 02:53:21 ---za nagradu dobijes pehar koji kosta 70kn uvrh glave

--- Kraj citata ---

Kad bolje razmislim, mogu si kupit 50 pehara doma i samo šibam gore plastificirane ili pozlaćene naljepnice.  :toothy3:

Lijepo je imat velike uspjehe iza sebe, al kod nas je to tak slabo plačeno i nerazvijeno da mi je sve žao vas trkaća koji ste stvarno odlični, vjerujem.  :icon_thumright:  :sad120:

al bandi:

--- Citat: dhorvat - 06 Prosinac, 2008, 18:35:16 ---Kad bolje razmislim, mogu si kupit 50 pehara doma i samo šibam gore plastificirane ili pozlaćene naljepnice.  :toothy3:

Lijepo je imat velike uspjehe iza sebe, al kod nas je to tak slabo plačeno i nerazvijeno da mi je sve žao vas trkaća koji ste stvarno odlični, vjerujem.  :icon_thumright:  :sad120:

--- Kraj citata ---

lipo napisano  :icon_thumright:

ami trade:
kad bi svi tako razmišljali nebi nitko ništa vozio!
ako ikako možeš probaj otpeljati jednu trku i vjeruj mi promijenit češ mišljenje

dhorvat:

--- Citat: ami trade - 19 Kolovoz, 2009, 17:55:17 ---kad bi svi tako razmišljali nebi nitko ništa vozio!
ako ikako možeš probaj otpeljati jednu trku i vjeruj mi promijenit češ mišljenje

--- Kraj citata ---

Utrka na stazi je za mene još zanimljivija od uličnih trka jer treba malo i razmišljat uz naravno tehniku koja dolazi sa treniranjem, ali preskup je to sport za mene i kilaža me j#be  :laughing6:

ami trade:
gle motor se da složit za relativno male novce, ako kupuješ polovne dijelove

nisu ni svi motori u prvenstu top složeni, dečki pomalo slažu bitna je volja!!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju