Općenito > Propisi

izrada nove vozačke

<< < (2/4) > >>

marinjo:
da provjereno,samo treba sa time malo sačekati jer bude velika gužva, idu i nove osobne sa OIB-om.
vozačka bude izgledala kao njemačka vozačka, i ukidaju se knjižice vozila koje se više neće izdavati.

mhr-team:
moja vozačka će tamam i izdržat možda do 1.7. jer je u stanju da će bit iz 3 komada  :laughing7:
jbg. svaki put je samo roknem u džep i naravno da je izgužvana i ubivena ko sudija falkone  :laughing7:

sikirica:
nece se morat mijenjat odma vozacke 1.7.
Nase ce trajat onoliko koliko im pise, a najkasnije do 2033
i kad isteknu ili dode 2033. onda se mjenja

a oni kojima je osnovno zanimanje voznja, mislim da moraju mjenjat bez obzira

a za osobne neznam?

neuromaniac:

--- Citat: mhr-team - 27 Travanj, 2013, 08:43:11 ---moja vozačka će tamam i izdržat možda do 1.7. jer je u stanju da će bit iz 3 komada  :laughing7:
jbg. svaki put je samo roknem u džep i naravno da je izgužvana i ubivena ko sudija falkone  :laughing7:

--- Kraj citata ---

meni je poznato da ti je vozačka ubivena sa tonu dinamita  :laughing6:

bilo bi fora kad bi bile nove vozačke , a ja dosad skoro svake godine novu pravio , tako da mi nema smisla opet mijenjati i bacat novce  :sad1:

playaa:

--- Citat: sikirica - 26 Travanj, 2013, 23:35:35 ---ovako polozio sam b kategoriju 12.12.2012
i sad idem polagat za a1, ako Bog da kad polozim, da li cu ja opet morati placati biljege, ponistavati staru vozacku te da mi izdaju novu opet sto znaci i opet troskovi slikanja i sl ? ili ce napisat pod napomenu, kako to vec ide. ako ima netko iskustva s tim ?

napomena: provjerio sam zakone i nisam nasao nista po pitanju toga, i nisam u mogucnosti otici do mupa i raspitati se

--- Kraj citata ---

položija si za auto (znači imaš 18 godina),a polažeš za a1? fuck logic  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju