Općenito > Trgovine

Izrada kočionih crijeva (pletenih lajtunga) po mjeri? gdje?

<< < (2/5) > >>

daRio:

--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2013, 09:42:33 ---

niti znam tko je to druže, niti sam kad čuo za njega niti znam gdje se nalazi  :toothy3:
ovog sam našao preko interneta i mislim da je ok... jbg ipak je firma i rade s takvim stvarima svakodnevno  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Samo ću potvrdi što je kolega mhr napisao,to je firma sa višegodišnjim iskustvom,trkači,relijaši i ostali korisnici koji trebaju kvalitetan proizvod dolaze k njima.
U svakom slučaju na širem Zagrebačkom području su bez konkurencije i za preporučiti su. :notworthy:

mhr-team:

--- Citat: daRio - 30 Travanj, 2013, 09:55:59 ---
--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2013, 09:42:33 ---

niti znam tko je to druže, niti sam kad čuo za njega niti znam gdje se nalazi  :toothy3:
ovog sam našao preko interneta i mislim da je ok... jbg ipak je firma i rade s takvim stvarima svakodnevno  :dontknow:

--- Kraj citata ---

Samo ću potvrdi što je kolega mhr napisao,to je firma sa višegodišnjim iskustvom,trkači,relijaši i ostali korisnici koji trebaju kvalitetan proizvod dolaze k njima.
U svakom slučaju na širem Zagrebačkom području su bez konkurencije i za preporučiti su. :notworthy:

--- Kraj citata ---

tako nešto sam pročitao i na forumu i dečki ih preporučuju... a i sami dobro znamo da nije bitno koliko auto/motor brzo nabija brzinu, bitno je koliko brzo može stati... a kočnice su zadnje sa čime bih fušerio i štedio...

mhr-team:
Editiran prvi post...
Lajtung riješen, 120kn komplet novi lajtung rađen po mojim dimenzijama...
Dužina lajtunga je 76cm
Slika sve govori, ja extra zadovoljan  :icon_thumright:

robert:
sad bi eladio trebao uglavit kakav ugovor s nijima!
MS reklamira njih a oni nam daju neki popust

mhr-team:

--- Citat: robert - 03 Svibanj, 2013, 16:44:17 ---sad bi eladio trebao uglavit kakav ugovor s nijima!
MS reklamira njih a oni nam daju neki popust

--- Kraj citata ---

ne bi bilo loše... crijeva su vrhunske kvalitete... kontam da si naručim odmah i novo zadnje crijevo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju