Općenito > Trgovine
Izrada kočionih crijeva (pletenih lajtunga) po mjeri? gdje?
daRio:
--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2013, 09:42:33 ---
niti znam tko je to druže, niti sam kad čuo za njega niti znam gdje se nalazi :toothy3:
ovog sam našao preko interneta i mislim da je ok... jbg ipak je firma i rade s takvim stvarima svakodnevno :dontknow:
--- Kraj citata ---
Samo ću potvrdi što je kolega mhr napisao,to je firma sa višegodišnjim iskustvom,trkači,relijaši i ostali korisnici koji trebaju kvalitetan proizvod dolaze k njima.
U svakom slučaju na širem Zagrebačkom području su bez konkurencije i za preporučiti su. :notworthy:
mhr-team:
--- Citat: daRio - 30 Travanj, 2013, 09:55:59 ---
--- Citat: mhr-team - 30 Travanj, 2013, 09:42:33 ---
niti znam tko je to druže, niti sam kad čuo za njega niti znam gdje se nalazi :toothy3:
ovog sam našao preko interneta i mislim da je ok... jbg ipak je firma i rade s takvim stvarima svakodnevno :dontknow:
--- Kraj citata ---
Samo ću potvrdi što je kolega mhr napisao,to je firma sa višegodišnjim iskustvom,trkači,relijaši i ostali korisnici koji trebaju kvalitetan proizvod dolaze k njima.
U svakom slučaju na širem Zagrebačkom području su bez konkurencije i za preporučiti su. :notworthy:
--- Kraj citata ---
tako nešto sam pročitao i na forumu i dečki ih preporučuju... a i sami dobro znamo da nije bitno koliko auto/motor brzo nabija brzinu, bitno je koliko brzo može stati... a kočnice su zadnje sa čime bih fušerio i štedio...
mhr-team:
Editiran prvi post...
Lajtung riješen, 120kn komplet novi lajtung rađen po mojim dimenzijama...
Dužina lajtunga je 76cm
Slika sve govori, ja extra zadovoljan :icon_thumright:
robert:
sad bi eladio trebao uglavit kakav ugovor s nijima!
MS reklamira njih a oni nam daju neki popust
mhr-team:
--- Citat: robert - 03 Svibanj, 2013, 16:44:17 ---sad bi eladio trebao uglavit kakav ugovor s nijima!
MS reklamira njih a oni nam daju neki popust
--- Kraj citata ---
ne bi bilo loše... crijeva su vrhunske kvalitete... kontam da si naručim odmah i novo zadnje crijevo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju