Općenito > Generalno o skuterima
aerox 2013 - uskoro test
eladio:
--- Citat: Ruff Ryder - 27 Travanj, 2013, 09:59:12 ---ide to i bolje na zadnji :D
ak sam ja uspio SR50R sa blokadama na zadnji onda se moze i rox pikat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozda nisi shvatio.. baotian (dakle 4T , AC ) me oprao na startu i u krajnjoj
trebamo napraviti neki contest, tko ga digne na zadnji dobije neku brutalnu nagradu.. uf al bi bilo frustracija :laughing7:
steeef:
--- Citat: eladio - 27 Travanj, 2013, 17:58:53 ---
--- Citat: Ruff Ryder - 27 Travanj, 2013, 09:59:12 ---ide to i bolje na zadnji :D
ak sam ja uspio SR50R sa blokadama na zadnji onda se moze i rox pikat :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
mozda nisi shvatio.. baotian (dakle 4T , AC ) me oprao na startu i u krajnjoj
trebamo napraviti neki contest, tko ga digne na zadnji dobije neku brutalnu nagradu.. uf al bi bilo frustracija :laughing7:
--- Kraj citata ---
nije mu daleko od KA do ZG pa nek dojde i daj da ga pikne na zadnji,ako more bolje,daj mu i nagradu :icon_thumright:
ja bi ga mogel vozit i u rikverc samo kaj mi se neda dolazit u zg jer mi baotian nie regan :dontknow:
JogFromYamaha:
da, krivim proizvodaca koji umjesto da se izvlaci kak piaggio grupa stalno sve veci krs radi
pa nek ih sve stave na 4t onda i nek ide jebacki s manjim plinovima jer dok vidim da su svabama vec
smanjili fergazere tak da vis eni 12icu nemaju onda mi se povraca
robert:
--- Citat: JogFromYamaha - 27 Travanj, 2013, 19:29:20 ---da, krivim proizvodaca koji umjesto da se izvlaci kak piaggio grupa stalno sve veci krs radi
pa nek ih sve stave na 4t onda i nek ide jebacki s manjim plinovima jer dok vidim da su svabama vec
smanjili fergazere tak da vis eni 12icu nemaju onda mi se povraca
--- Kraj citata ---
uključiš li ti tvoj mozak prije pisanja ili samo odvrtiš viritualnu memoriju?
EU daje zakone i ako se proizvođači njih ne drže onda njihovi skuteri ne mogu dobiti homologaciju u zemljama EU!
JogFromYamaha:
dobro sve jasno
al svejedno nevalja sta se dobiva kao krajnji produkt
nek stave 4t s catom i injectionom i vozis se ko carcina
jebes cvaju koja je na 20 nacina zaklana
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju