Općenito > Generalno o skuterima
aerox 2013 - uskoro test
eladio:
--- Citat: pajo - 26 Travanj, 2013, 06:55:05 ---Uhh mora da nije bilo lako ostat miran u ringu izmedju rukavica.:D
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
--- Kraj citata ---
skoro sam popusio armbar :icon_biggrin:
marko_AeRoX:
--- Citat: eladio - 26 Travanj, 2013, 10:45:26 ---
--- Citat: pajo - 26 Travanj, 2013, 06:55:05 ---Uhh mora da nije bilo lako ostat miran u ringu izmedju rukavica.:D
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Care... Drž se ti motora, mislim da je ovo prejako za tebe :laughing7:
Nego, meni je novi Aerox razočaranje do kosti. Jedino kaj mi je pozitivno je to da su pokrili tank sa sicem i urica je fora, iako je ljepše vidjeti kazaljku...
MaT:
Interesira me jel se moze vec negdje nabavit ovo? http://cdn.yamaha-motor.eu/product_assets/2013/AER50N/2013-Yamaha-AER50N-EU-Power-Black-Detail-004.jpg?width=910&quality=75
I dal bi to uopce dalo pripasat na stari rox. jer imam cross volan i spuzvicu od yamahe pa bi stavio ovaj sat jako mi se sviđa
3alfa3:
--- Citat: marko_AeRoX - 26 Travanj, 2013, 11:00:48 ---
--- Citat: eladio - 26 Travanj, 2013, 10:45:26 ---
--- Kraj citata ---
--- Kraj citata ---
Care... Drž se ti motora, mislim da je ovo prejako za tebe :laughing7:
Nego, meni je novi Aerox razočaranje do kosti. Jedino kaj mi je pozitivno je to da su pokrili tank sa sicem i urica je fora, iako je ljepše vidjeti kazaljku...
--- Kraj citata ---
... a i s dobrim gumama ga isporucuju (michelin pure SC) :icon_biggrin:
sfreak:
prekidaci kineski, a isti su ko sta su bili na mojem slideru koji je bio 2000. godiste...isti takvi su bili i na novijeim modelima slidera i bw's-a itd, jedino je rox do ovog sad imao nesto drukcije prekidace
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju