Općenito > Generalno o skuterima
aerox 2013 - uskoro test
robert:
--- Citat: eladio - 25 Travanj, 2013, 18:39:40 ---
--- Citat: robert - 25 Travanj, 2013, 18:38:07 ---e gorane, kad mogu navratit da ga vidim i probam malo?
--- Kraj citata ---
brijem , sutra poslije podne se vidimo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
samo javi kad i gdije!
paprikash:
čudnovato :toothy9:
scootr attack rasklapa jednog da vidi koje su promjene urađene (ako smijem postat ovdje ili prebacite negdje)
--- Citat: ---Hier die ersten Schnappschüsse unserer neuen Aerox. Wir werden diese nun zerlegen, und weitere Fotos machen, um zu sehen, was sich alles geändert hat. Auf den ersten Blick fällt auf, das Bremsen von Brembo und Gabel von Paioli inzwischen durch werkseigene Komponenten ersetzt wurden. Auch scheint der Rahmen zumindest am Heck geändert worden zu sein. Weitere Details folgen!
--- Kraj citata ---
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.10151606574296399.1073741828.152250331398&type=1
steeef:
runner nrg sr i veći skuteri se sklapaju i dolaze iz italije..
oni manji tipa typhoon,sportcity one itd su from čajna..
--- Citat: eladio - 25 Travanj, 2013, 18:15:40 ---@steef, nije 4T i nije piaggio grupa pa nevalja? :toothy3: :toothy12:
--- Kraj citata ---
ništa od navedenog,govorim općenito bez usporedbe s bilokakvim skuterom..ni stari roks mi nije napet al ovaj novi mi je još gori..brijem da bi prije uzel kizinog pežolu tKr za trkeljanje okolo :P
mhr-team:
baš sad gledam te slike sa fejsa... i ono kad pogledaš neke detalje vidiš da je to čista kina... recimo prekidači na volanu, plastika baš jeftino izgleda.... čeljusti više nisu brembo neko neke no-name its :sad3:
veruda:
izgleda da sam fakat ostario kada se samo meni sviđa...
inače o piaggio kinezima sve najbolje, imao sam dva, zip100 i fly100, 10k km cca, krepao mi kontakt na sireni i jedna žarulja
frend mi kupio oriđiđi kineza, iz iste tvornice garanat jer su im retrovizori identični, ali su se njemu raspali u godinu dana...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju