Tehnički kutak > Tuning skutera

Prerada usisa?

<< < (2/4) > >>

SlowRider:
Jedna lamelica 100% zatvara dok druga nesto kenja i ima nekih 0.1mm lufta pri vrhu, ali rijesiti ce se to...

Otisao mi je smering paljenja, nevidim u njemu neku znacajnu funkciju ali eto promjeniti cu, iako to jos nisam vidio da on ode  :dontknow:

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 17:20:38 ---Jedna lamelica 100% zatvara dok druga nesto kenja i ima nekih 0.1mm lufta pri vrhu.

--- Kraj citata ---

Prekratka je ili ne nalijeze na kavez kako treba? Ako je ovo drugo, okreni je naopacke ako je simetricna.

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 17:50:59 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 17:20:38 ---Jedna lamelica 100% zatvara dok druga nesto kenja i ima nekih 0.1mm lufta pri vrhu.

--- Kraj citata ---

Prekratka je ili ne nalijeze na kavez kako treba? Ako je ovo drugo, okreni je naopacke ako je simetricna.

--- Kraj citata ---

Sve sam moguce kombinacije isprobao sa 2 usisa i ostalim dijelovima... inace je ok dok se ne zategnu 2 vijka.

3alfa3:

--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 17:55:06 ---... inace je ok dok se ne zategnu 2 vijka.

--- Kraj citata ---

Velim ti, okreni je tako da tekst bude prema usisu okrenut. I kod mene je uvijek tako sa jednom lamelicom pa onda bude dobro kad okrenem

SlowRider:

--- Citat: 3alfa3 - 10 Srpanj, 2008, 18:01:27 ---
--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 17:55:06 ---... inace je ok dok se ne zategnu 2 vijka.

--- Kraj citata ---

Velim ti, okreni je tako da tekst bude prema usisu okrenut

--- Kraj citata ---

Ista stvar, jos gore je onda.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju