Općenito > Generalno o skuterima

Kineske gume - najbolji izbor...!!

<< < (10/11) > >>

Cobra:
Ja cu prije stavljana kita sigurno kupit druge gume,nemam pojma koje su marke al na kymco super 8 su.strava proklizavanje s vise od pola gasa,nekad je to gust,a nekad se zamalo ubijem.Kako vecina kaze to je plastika a ne guma

dado_st:

--- Citat: Cobra - 11 Rujan, 2009, 17:09:41 ---Ja cu prije stavljana kita sigurno kupit druge gume,nemam pojma koje su marke al na kymco super 8 su.strava proklizavanje s vise od pola gasa,nekad je to gust,a nekad se zamalo ubijem.Kako vecina kaze to je plastika a ne guma

--- Kraj citata ---

Cekaj jel proklizavas po suhom  ??? Imam i ja kymco super 8 pa nemam takvih problema,daj molim te pogledaj koje gume imas  :happy6:

MaXoVaC:
nevolim te gume na mokroj podlozi :director:

Zeljac:
danlop ili sava imam danlop mc60 misli,, 2 3 god i mogu reci da sam zadovoljan nikada nisam opao odkad imam prvu savu i zadnju danlop a i po kisi i zimi dok sam iso na poso . i jos ju ko nove .. a inace se volim nagnut u zavoju ,, tak da .. svaku pohvalu za danlop i savu za mene a taaj maxxis bas me zanima ,,

ivanm:
moj frend ima na CPI-ju kineske, niš ne drže al se ni ne troše, imaju 20 000 km i još izgledaju ko nove.. :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju