Tehnički kutak > Tuning skutera

FireFox, pomoć, više nie samo struja, općenito..

<< < (2/4) > >>

3alfa3:

--- Citat: gumy - 11 Srpanj, 2008, 00:11:23 ---frendu svaki puta kada napravi puni krug pukne..

auspuh je nov kupljen, puko nakon tri tjedna silencer i cijev koja ide prema silenceru(nakon toga još 2 puta isto sve) i sad su nosači pukli...

--- Kraj citata ---

Skolski primjer krive montaze. Ocito je bio spuh napet na gani ili nosacu pa su vibracije odradile svoje i potrgale ga.

Galjego:
A za struju niko ništa nezna?

Nemogu vishe vozit bez celera :-X

gumy:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Srpanj, 2008, 00:18:16 ---
--- Citat: gumy - 11 Srpanj, 2008, 00:11:23 ---frendu svaki puta kada napravi puni krug pukne..

auspuh je nov kupljen, puko nakon tri tjedna silencer i cijev koja ide prema silenceru(nakon toga još 2 puta isto sve) i sad su nosači pukli...

--- Kraj citata ---

Skolski primjer krive montaze. Ocito je bio spuh napet na gani ili nosacu pa su vibracije odradile svoje i potrgale ga.

--- Kraj citata ---

zaboravio sam napisati, vjerojatno je bio problem u oprugicama što ga drže kod cilindra, sa auspuhom nisu došle i zvao sam jedno 5 puta auto bil i kao poslat će i na kraju ništa, stavljene su neke bzvz koje su ga dosta manje napele..

Galjego:
riješeno i sve to...al sad ima jos par stavri...nikad kraja ovome...

kad skinem one plastikice oko dekla onda nemogu nikako prišarafit filter zraka...pa bi uzea kou gljivicu da mi lipše izgleda :toothy12:

kou preporučate?

i el problem ako kad idem rukom začepit spuh, skut se ne izgasi jer malo pusta na izlazu?heh

tomof10:
ja imam malaguti f10 i meni je isti problem bio stavi osigurac od 10A, i i jos su mi se zice koje idu na akulmator bile narezale jer ih je ona plastika naprijed nazuljala kabal i jos su mi bile pale zice iz brave jednostavno se otkopcale i nije bilo kontakta ni nista pa to vidi na svom fire foxu?=?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju