Općenito > Propisi
Prijenos vozačke dozvole u drugu državu
robert:
--- Citat: zemo323 - 23 Travanj, 2013, 21:39:29 ---Mislio sam da je se netko susretao sa takvom situacijom.. svejedno cu ja provjeriti u autoskoli, ako oni ne budu znali onda na policiju :binkybaby:
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:
*JOHNSON*:
Moras imat bosansko drzavljanstvo da mozes tamo polagat i onda odes polzis kod njih kategorije i samo kod nas prebacujes s bosanske na nasu vozacku kategorije :D
zemo323:
sve ja znam osim toga hoce li bit problema sa prijenosom kad HR udje u uniju, da se ne dogodi da moram opet polagat
ziloryder:
99% se nece dogodit, Jer ako si vec polozio, zasto bi to isto radio 2 puta...Jedino sta se tih cekanja tice, (znas i sam da je to bosna i sta se po tom pitanju moze desit, 1000kn više i rjesio si se svega!) :icon_thumright:
zemo323:
Samo da kazem sta sam saznao. Bio u autoskoli i rekli mi da idem na policiju jer oni nemaju informacija o tome.
onda sam nazvao jednog poznanika policajca da mi provjeri i kaze da se nije promjenilo a vjerovatno i nece.
sad se nadam da nece jer mi rodjak koji radi u njemackoj pricao da je njegov kolega koji ima bosansku vozacku i kad je zatrazio njemacku nije ju dobio pa je opet morao polagat dok rodjak koji ima hrvatsku vozacku samo predao hrvatsku i sacekao da dobije njemacku.
Sad samo da se zakon ne promjeni :happy8:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju