Tehnički kutak > Garaža

2005 Peugeot Speedfight 2 LC

<< < (3/5) > >>

tomislav_vg:

--- Citat: Brnelic - 22 Travanj, 2013, 08:46:56 ---Pošto si novi, predstavi se u kutku za nove članove:
http://www.mojskuter.com/forum/index.php/board,3.0.html

Ako misliš na ove na koje kaže strelica njih moraš sam napraviti..

Poslikaj auspuh kad stigneš, da ti može netko napisat za to varenje..

--- Kraj citata ---

Moram se ubaciti u temu. i ja imam sf2 i nemam pozicije. kako se ubace? ima neko da je radio pa da stavi slike?

Sorry kaj sam uletio u temu...

ibac01:
Moras skinut far i odrezat one male cepice i tu stavis pozicije provuces zice do akumulatora, stavis prekidac i to je to. Tak cu bar ja kad mi dodu, u postupku su nabave sa ebaya ;) jos kad slozim cu napisat i slike stavit

tomislav_vg:

--- Citat: ibac01 - 18 Svibanj, 2013, 10:44:46 ---Moras skinut far i odrezat one male cepice i tu stavis pozicije provuces zice do akumulatora, stavis prekidac i to je to. Tak cu bar ja kad mi dodu, u postupku su nabave sa ebaya ;) jos kad slozim cu napisat i slike stavit

--- Kraj citata ---

dogovoreno  :icon_thumright:

ibac01:

to je to za danas od mene sa slikama, možda će se još kaj radit na njemu uskoro, sve ovisi o lovi, no najprije stavljam pozicije čim mi dođu from china  :headbang:

ibac01:
imam jedan problem, SF mi potroši cijeli rezervar goriva na 100-120 km i to mi se čini ipak previše.. dosta previše.. sad sam očistil filter zraka, novu svjećicu stavil i tak dalje.. još bi htjel očistit karburator i poštelat ga malo jer mi fakat previše benge i love pije  :angry7: ima ko kakav savjet kak da taj karburator skinem i kak da ga počistim i poštelam?? svaka pomoć dobrodošla :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju