Tehnički kutak > Tuning skutera

nov,a vec problem

<< < (4/5) > >>

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 10 Srpanj, 2008, 11:27:32 ---Sve vise vlasnika novih runnera i nrg-a se zali da im skuter trosi 5-6L, sve serijski... :dontknow:

--- Kraj citata ---
da primjetio sam ,al to sve zavisi od voznje ,normalno da ce u gradu potrosit vise kad je samo kreni stani

Luka 0101:
ali i to je previše za serijalu

dino_sk:

--- Citat: Luka 0101 - 10 Srpanj, 2008, 11:40:42 ---ali i to je previše za serijalu

--- Kraj citata ---
nista svi na baotiane  :toothy12: :toothy12:

opet mi sjebali covjeku temu   :sign014: :sign018: :sign096: :sign020:

stark1:
evo presao sam 120km...i problem je ostao isti...e sad mene zanima...ako je bas problem u kvacilu,,,moze li ista otici ako ga ja nastavim vozati

Poggiali:

--- Citat: dino_sk - 10 Srpanj, 2008, 00:34:49 ---ma jebes ti garanciju kad ti bar ovi kod nas neznaju ni skinut blokade sa skuta (ostavili su limic i stavili diznu 64)  i normalno da je skut trosio 6l a serijala (to govorim za majica_sk)

gigo ak bas oces cuvat garanciju ,svejedno moras nabit 1000km da skines blokade ,ja bi dnevno 2 puta isao do servisa i nazad :toothy12:

--- Kraj citata ---
zaš bi morao nabit 1000km za skidanje blokade, ak sam ja u varaždinu uzeo runner još je lik reko da može odma, pa je reko da mogu i sam skinut, onda pitam jel može zx ili sl. ić gore, veli može.  :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju