Tehnički kutak > Blokade

PEDA Speed Fire-blokade

<< < (2/5) > >>

DJposo:
evo ja sam pogledal i nema tog prstena na variomatu ali sam videl da je potrosen remen 3-5 mm pa sam stavio novi malossi remen i sad motor ide 60-65 sad cu jos stavit novi airbox i pogledat auspuh pa onda da vidimo :)

JogFromYamaha:
blokade su ti:
- CDI
- suzena zarnica spuha (cijev izmedu spuha i bloka koja ima one srafe)
- kompletno rastelan prijenos

utoka:
ja ti govorim iz vlastitog iskustva i njemu je išo sa serijskim auspuhom i 3,5 grama rolicama 65 km/h a ja sam tad imo 85 kila a kad se zaštopo auspuh razrezali smo ga i sve izvadili iz njega i prelazio je 80 na njegovom satu ali je imo tako ružan zvuk airbox je serijski i ono crijevo je bilo na auspuhu.

DJposo:

--- Citat: JogFromYamaha - 21 Travanj, 2013, 18:20:56 ---blokade su ti:
- CDI
- suzena zarnica spuha (cijev izmedu spuha i bloka koja ima one srafe)
- kompletno rastelan prijenos

--- Kraj citata ---

pozz, ako mislis na ovu cijev http://img525.imageshack.us/img525/3816/dsc0004g.jpg ista je odrezana i zavarena  te je na airbox-u zacepljena ta rupa za povrat plinova,
i da te pitam ako znas kako da nastelam taj prijenos?

DJposo:

--- Citat: utoka - 21 Travanj, 2013, 19:35:07 ---ja ti govorim iz vlastitog iskustva i njemu je išo sa serijskim auspuhom i 3,5 grama rolicama 65 km/h a ja sam tad imo 85 kila a kad se zaštopo auspuh razrezali smo ga i sve izvadili iz njega i prelazio je 80 na njegovom satu ali je imo tako ružan zvuk airbox je serijski i ono crijevo je bilo na auspuhu.

--- Kraj citata ---

dal su jos uvjek orginal rolice gore ili je nesto mjenjano? ako su mjenjane napisi kolka im je gramaza

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju