Općenito > Generalno o skuterima
Gilera Runner 50 moj prvi
CrAsH58:
Hvala na odgovorima. Jer i taj tip šta ima skuter se ne kuži previše tako da.. ja mu vjerujem, a vidjet ćemo šta će ispast.. jedino, dali ja mogu tako nakitanog odvest u servis pa da oni to malo pogledaju ? Kaže da može biti svjećica pošto nikad nije mijenjana a i skuter nije palio 6 mjeseci, to mu je bio prvi đir pa ga nije uspio nagurat preko 80.. ? A vidjet ćemo sutra.. ;)
Glupo mi je "zvat" nekog sa foruma kad ni neznam nikog, čitam već 10-ak dana, al sam se tek nekidan aktivno uključio kad sam odlučio uzet Runnera.. ;)
josip46:
Mozes ga bilo kakvog odvest u servis al ja ti preporucujen da su u servisima pre napuhane cijenei da odvedes do nekog lokalnog majstora
silvio:
čitaj čitaj čitaj i samo čitaj
sve ces skuzit i naucit
malo po malo
radije pitja tu na forumu za preporuku odakle vec jesi za nekog dobrog majstora :icon_thumright:
anabellas:
daj ti reci kolko para on traži pa cemo ti rec dal se isplati uzimat..
CrAsH58:
Čitam i čitam, još ni ne kužim šta čitam al čitam.. čitat ću kasnije još više, sad me samo zanimaju te osnovne stvari, da si mogu osposobit skuter da budem siguran u prometu, a kasnije će doć stvari same po sebi..
Danas sam skoro iskeširao 800 kn za servis bicikle jer mi tip nasro šta sve nije ok, da bi mi frend to kasnije riješio za neku siću, pa ne želim da mi se tako nešto desi i sa skuterom.. ;)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju