Sportski kutak > Sve vezano za stunt

Stunt na SR-U 150 molim par savjeta..

<< < (6/8) > >>

zwerko:
Kako napreduje tvoja vožnja na zadnjem??

Onaj prvi post da pada, vrlo jednostavan odgovor, nisi ga dovoljno digao...  ;D

Sr-ko:
A malo,pomalo,a ravnoteza me muci... :(

zwerko:

--- Citat: Sr-ko - 05 Svibanj, 2013, 12:28:17 ---A malo,pomalo,a ravnoteza me muci... :(

--- Kraj citata ---

ispusti gumu na 1 - 1.2 bar pa onda dizi na zadnji! samo nemoj zaboravit poslije napumpati pa se nagnut u zavoj...

i gledaj da ga dižeš čim više u zrak... kočnica te uvijek vraća, nemoj bit nagli na gasu i op op sve više... što je prednji kraj više, to ti je lakše kontrolirat skretanje...

Ruff Ryder:

--- Citat: zwerko - 05 Svibanj, 2013, 17:07:49 ---
--- Citat: Sr-ko - 05 Svibanj, 2013, 12:28:17 ---A malo,pomalo,a ravnoteza me muci... :(

--- Kraj citata ---

ispusti gumu na 1 - 1.2 bar pa onda dizi na zadnji! samo nemoj zaboravit poslije napumpati pa se nagnut u zavoj...

i gledaj da ga dižeš čim više u zrak... kočnica te uvijek vraća, nemoj bit nagli na gasu i op op sve više... što je prednji kraj više, to ti je lakše kontrolirat skretanje...

--- Kraj citata ---
nema potrebe.. nije u pitanju ta ravnoteza, i opet nema potrebe za tim.. moze se solidno vozit na zadnjem sa normalno napumpanom gumom..

zwerko:

--- Citat: Ruff Ryder - 06 Svibanj, 2013, 09:30:28 ---nema potrebe.. nije u pitanju ta ravnoteza, i opet nema potrebe za tim.. moze se solidno vozit na zadnjem sa normalno napumpanom gumom..

--- Kraj citata ---

Može se dok znaš, ali puno teže je dok učiš jer na napumpanoj i novoj gumi uvijek baca nekam u stranu i treba ga znat održat da ide ravno, a na praznoj se to ne događa, tako da kad učiš, puno lakše je ako te ne baca u stranu... A kad naučiš onda je manje bitno...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju