Općenito > Propisi

Tablica pod repom, na deklu itd....

<< < (3/14) > >>

balicdim:
toga će se pridržavat svi policajci kao i zakona o xenon svijetlima, a da ne pričam o zakonu ograničene brzine....

(vozi se skuteraš sa kojih 55 i zaobiđe ga neki baja sa R1 koji vozi 120 tamo gdje je ograničenje 50 i iz nekog ćoška se pojavi policajac - nagradno pitanje : koga će zaustavit? )

u prijevodu onaj ko se pravi pametan pored dosta nas glupih koji se pridržavaju zakona će nastavit po svojem i lupat će se po džepovima onih koji po općoj praksi - nemaju

i onda se pitamo zašto država propada.....

zrakoplovac:
ja nikad nisam imal problema s tim,al znam masu ekipe koja radi svakakve kemije s tom tablicom pa bi mogli imat nepotrebnih problema sad   :binkybaby:

3alfa3:

--- Citat: balicdim - 17 Travanj, 2013, 16:41:43 ---toga će se pridržavat svi policajci kao i zakona o xenon svijetlima, a da ne pričam o zakonu ograničene brzine....

(vozi se skuteraš sa kojih 55 i zaobiđe ga neki baja sa R1 koji vozi 120 tamo gdje je ograničenje 50 i iz nekog ćoška se pojavi policajac - nagradno pitanje : koga će zaustavit? )

u prijevodu onaj ko se pravi pametan pored dosta nas glupih koji se pridržavaju zakona će nastavit po svojem i lupat će se po džepovima onih koji po općoj praksi - nemaju

--- Kraj citata ---

Zaustavljat ce oba, a pitanje je ko ce stat :)

Apropo tablice, platio sam ju. Ima da se vidi. :)

Sent from my HTC One X

Grale:

--- Citat: balicdim - 17 Travanj, 2013, 16:41:43 ---toga će se pridržavat svi policajci kao i zakona o xenon svijetlima, a da ne pričam o zakonu ograničene brzine....

--- Kraj citata ---
Ni jednog, za r1 mu se neće dat ganjat, a ovaj sa 55 se vozi po ograničenju, čak i manje, jer mu skida brzinu za 10 km/h, što iznosi 45 km/h  :)

pajo:

--- Citat: robert - 17 Travanj, 2013, 16:18:18 ---ev na VXRu je rep katastrofa ali mi se neda natezat sa policijom tako da garantirano ostaje gore

--- Kraj citata ---
još dobro dođe kad se voziš po kiši ili mokroj cesti :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju