Općenito > Maxiskuteri

Aprilia sportcity 300 pali crvenu lampicu u voznji

<< < (2/5) > >>

veruda:
meni se ista lampica znala ne ugasiti. obično mi se ugasi nakon sec. dvije, ali kada je jako hladno zna goriti po minute.
inače imaju serviseri dijagnostiku, spoje se preko laptopa i resetiraju šta treba.
na 300-ki nemaš puno toga što možeš sam, jbga

sportcity300:
Temperatura je ok-na pola.Ulje je novo i na maximumu, pumpa goriva je zamijenjena pod garancijom.Znaci motor ide bez greske jedino se ponekad zna upalit ta lampica crvena-trokut sa usklicnikom u sredini i svijetli dok ne ugasim motor i ponovo ga ne upalim.

Maestral:

--- Citat: sportcity300 - 16 Travanj, 2013, 18:17:03 ---Temperatura je ok-na pola.Ulje je novo i na maximumu, pumpa goriva je zamijenjena pod garancijom.Znaci motor ide bez greske jedino se ponekad zna upalit ta lampica crvena-trokut sa usklicnikom u sredini i svijetli dok ne ugasim motor i ponovo ga ne upalim.

--- Kraj citata ---

a) Odi na dijagnostiku.
b) Zakljucaj temu jer si sam zakljucio da je sve ok.
c) Nema C.

Homer:
Mogao bi izmjeriti i napon, meni to izgleda kao krepani regler. Ako prelazi preko 15-ak volti pod turažom, to je to. I skurit će akumulator u kratkom vremenu

sportcity300:
Evo bio danas na diagnostici u mondo moto.Platio 175 kn.Znaci prijavio je gresku lamda sonde.Serviser mi veli u servisu da je to cest slucaj i da nis ne diram ako motor normalno ide jer su oni znali novu stavit i opet ista stvar.Veli da je vjerojatno nase gorivo losije i da je to problem.Regler puni na 13.5 V.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju