Općenito > Maxiskuteri
Aprilia sportcity 300 pali crvenu lampicu u voznji
veruda:
kaži svom serviseru da ti vrati pare, za 175 lako zarađenih kuna je mogao i baciti sekundu pogled kada mu je dijagnostika već rekla gdje da gleda.
za taj novac neki ljudi i dva dana rade
sportcity300:
Pa to je istina...al znas da ce ti vratit pare....jbg dijagnostika kosta...gledo sam da si ju kupim ali je preskupa nema nijedna kineska neka
Etore:
--- Citat: sportcity300 - 18 Travanj, 2013, 12:11:33 ---Evo bio danas na diagnostici u mondo moto.Platio 175 kn.Znaci prijavio je gresku lamda sonde.Serviser mi veli u servisu da je to cest slucaj i da nis ne diram ako motor normalno ide jer su oni znali novu stavit i opet ista stvar.Veli da je vjerojatno nase gorivo losije i da je to problem.Regler puni na 13.5 V.
--- Kraj citata ---
Pa da tako ti i rade ovi iz moto monda budi sretan što si "samo" toliko platio, a to da je mogao pogledati i u samu sondu,,,jbg. to bi te još koštlo 200 kunića laganih..
steeef:
--- Citat: veruda - 21 Travanj, 2013, 09:37:48 ---kaži svom serviseru da ti vrati pare, za 175 lako zarađenih kuna je mogao i baciti sekundu pogled kada mu je dijagnostika već rekla gdje da gleda.
za taj novac neki ljudi i dva dana rade
--- Kraj citata ---
svaki posel ima svoju cijenu,isto tak u servisu s autm,dok se upali lampica na autu ideš na dijagnostiku prvo koju platiš minimalno 200kn pa onda dok se utvrdi greška dogovara se dalje popravak..
njemu je dijagnosticirana greška lambde,dijagnostika je napravljena i naplaćena po cijeni kolka ona je.za daljnji popravak ide dogovor,skuter se ostavlja u servisu,otvara se radni nalog i radi se dalje kaj se treba.
tak da ovo za vraćanje novci je teža glupost,nit je dijagnosticiran krivi kvar ni niš slično tak da glupost..niko nije dobil uređaj đabe.
moto mondo radi ozbiljan posel kaj se tiče servisa,imaju velik lager i skutera i dijelova i onda tu pišu gluposti ljudi k tam nisi nikad ni bili nit budu..
sasha2511:
pozz.. eo kod mene slican problem, upaljena crvena lampica povremeno i EFI gori stalno.. jutros kad sam vozio pun gas sam pogledao napon i pokazivalo je 18V..
po ovome sta pisete moguce je da je otisao regulator napona ali zasto onda svjetli EFI?
prije jedno 4 godine sam mjenjao lambda sondu kad su iste lampice svjetlile ali se ne sjecam koliko je pokazivalo napon tada..
imate kakav savjet osim da idem u servis?
from my x720
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju