Općenito > Propisi

Koju kategoriju uzmu ak imas i A i B?

<< < (2/3) > >>

Iwo SR Tuono:

--- Citat: marinjo - 16 Travanj, 2013, 14:57:22 ---Samo nemoj voziti sa B kategorijom skuter jer ce ti pisati voznju pod zabranom i krivicnu prijavu mozes dobiti,a kazna je do 15000 kn.

--- Kraj citata ---
kad ga zaustavi i da mu vozacku nek kaze da je danas vozac a kategorije  :)

3alfa3:

--- Citat: marinjo - 16 Travanj, 2013, 14:57:22 ---Samo nemoj voziti sa B kategorijom skuter jer ce ti pisati voznju pod zabranom i krivicnu prijavu mozes dobiti,a kazna je do 15000 kn.

--- Kraj citata ---

Sa B ni ne smije vozit skuter. Ni sa A. Samo sa M

Sent from my HTC One X

Iwo SR Tuono:

--- Citat: 3alfa3 - 16 Travanj, 2013, 15:15:35 ---

--- Kraj citata ---

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
zasto kad A kategorija preklapa i kategoriju skutera, nasi zakoni su strasni
znaci ja ako imam doma r1 uz skuter i uzmu mi M, mogu i dalje divljat sa r1 a sa skuterom koji ide 50 nesmijem  :laughing6: :laughing6: :laughing6: well done croatia, well done  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

3alfa3:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 16 Travanj, 2013, 15:32:56 ---
--- Citat: 3alfa3 - 16 Travanj, 2013, 15:15:35 ---

--- Kraj citata ---

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---
zasto kad A kategorija preklapa i kategoriju skutera, nasi zakoni su strasni
znaci ja ako imam doma r1 uz skuter i uzmu mi M, mogu i dalje divljat sa r1 a sa skuterom koji ide 50 nesmijem  :laughing6: :laughing6: :laughing6: well done croatia, well done  :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---

Zato jer moped ne spada pod A. I bolje da je tako, pa onda mozes vozit r1 kad si u zabrani sa mopedom :)

Ako ti se ne svidja, napravi peticiju kojom trazis da se u tm slucaju oduzima vozacka, a ne kategorija :)

Sent from my HTC One X

danc00:
Alfa dobro zbori...oduzmu ti onu koategoriju sa kojom si napravil prekršaj...i ne vidim niš čudnog u tome, bar nekaj kak spada :headbang:

Frend bil pijan na skuteru 1.4 promila, i uzeli mu samo M kategoriju, uredno je mogel vozit kasnije auto  ;D, doduše ne zadugo, jer su ga ulovili pijanog i u autu...al otom-potom!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju