Općenito > Propisi

<< Voznja poslje 23h >>

(1/4) > >>

Kenny:

Znam da se nakon polozenog vozackog ispita nesmije prve dvije ( ili vise ?? ) godine vozit poslje 23h.
Zanima me kolika je kazna za voznju poslje 23 i jeli itko ikad uopce dobio tu kaznu ?

speed:

--- Citat: Kenny - 08 Srpanj, 2008, 00:02:13 ---
Znam da se nakon polozenog vozackog ispita nesmije prve dvije ( ili vise ?? ) godine vozit poslje 23h.
Zanima me kolika je kazna za voznju poslje 23 i jeli itko ikad uopce dobio tu kaznu ?

--- Kraj citata ---
PO NOVOM ZAKONU SMIJE SE VOZITI POSLIJE 23H :icon_thumright:

zoki_NRG:
vozio sam i vozit cu poslje 23, jer je to vrijeme kada mladi idu van, prije je bio zakon da se ne smije, sad je da se smije...i ja sretan i ako me nije bilo briga...
 :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

DAMIR-RUNNER:

--- Citat: Kenny - 08 Srpanj, 2008, 00:02:13 ---

--- Kraj citata ---

samo se vozi,polako..

Kenny:
ZnaÄŤi bez obzira na to sto sam ja polozio A1 prije 6 mjeseci kad je bio zakon da se nesmije vozit poslje 23 , sada smijem vozit poslje 23 , ako sam dobro shvatio , jelda ??

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju