Općenito > Propisi
Mogu li preko granice?
devilldey:
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 21:31:10 ---Da li mogu do Slovenije ako automobil ne glasi na mene?
--- Kraj citata ---
Bi ako te ne traže prometnu na granici. Inače moraš imati punomoć ovjerenu kod bilježnika :icon_thumright:
DAMIR-RUNNER:
i da te trazi nista ti nemoze..
slow samo ti nebrini mozes mozes,samo ako nisi neki stranac ili ako npr imas njemacke rege na autu,tak nes,ovo drugo mozes slobodno.
nije kaznjivo jer me neki dan murjak zaustavil na skutu i kad sam mu dao prometnu vidi da neglasi na mene skut glasi na bivseg vlasnika a nemam nit punomoc nit sam ga prepisal,pital sam murjaka jel to kao kaznjivo klimnuo je glavom i rekao da nije..
kaj ak posudis od frenda auto svaki put bi trebo radit punomoc?
ne...
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 21:31:10 ---Da li mogu do Slovenije ako automobil ne glasi na mene?
--- Kraj citata ---
Mozes kao i po HR. Bitno da imas prometnu, zelenu kartu i HR naljepnicu na autu.
SlowRider:
Presao sam granicu, vozio je vlasnik, i pitali su ciji je to auto....
sve sto sam prije imao sam prepisivao na starog :BangHead:
3alfa3:
--- Citat: SlowRider - 08 Srpanj, 2008, 10:13:44 ---Presao sam granicu, vozio je vlasnik, i pitali su ciji je to auto....
sve sto sam prije imao sam prepisivao na starog :BangHead:
--- Kraj citata ---
Ne razumijem. Sto si prepisivao?
A to da pita ciji je auto - to je u redu. Ali vozit sa tudjim smijes, samo treba imati prometnu, zelenu kartu i hr naljepnicu (i naravno potpuno ispravan auto)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju