Ostalo > Motocikli
Kako spojiti regler u Yamasaki chopper
fleky911:
joj da zaboravih reci da iz magneta izlazi roza ali se na jednom konektoru pretvara u bijelu
iko92:
Nemami logike, zato jer kao što sam ti rekao imam žutu i bijelu na njemu već i one su u većini slučajeva sa magnetom povezani, a na njemu su još ta zelena i roza kao što sam ranije rekao, a priko jedne se mora puniti akumulator zar ne? A zelena je masa sigurno, ako ništa ne riješim isprobat cu ovih dana to da spojim ove tri a rozu odspojim i izmjerim dali baca na nju dovoljan napon za punjenje, to mi je bitno, a za crnu ću već nešto smisliti :)
fleky911:
--- Citat: iko92 - 11 Travanj, 2013, 19:43:47 ---Nemami logike, zato jer kao što sam ti rekao imam žutu i bijelu na njemu već i one su u većini slučajeva sa magnetom povezani, a na njemu su još ta zelena i roza kao što sam ranije rekao, a priko jedne se mora puniti akumulator zar ne? A zelena je masa sigurno, ako ništa ne riješim isprobat cu ovih dana to da spojim ove tri a rozu odspojim i izmjerim dali baca na nju dovoljan napon za punjenje, to mi je bitno, a za crnu ću već nešto smisliti :)
--- Kraj citata ---
Crna bi trebala biti pobuda iz kontakt brave ako se ne varam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju