Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG 10.04.2013.

<< < (10/11) > >>

Bokygs:

--- Citat: Tomi_ZG - 11 Travanj, 2013, 23:35:31 ---Meni ide na rac kaj nas tlače a baja u golf dvojki dizel zabijenoj u pod sa spuhom promjera kanalizacijske cjevi i s više hrđe nego laka uredno vozi dreči se i dimi ko lokomotiva te prolazi pokraj murijaka i nikom niš

--- Kraj citata ---

I sa lož uljem u rezervaru*  :frajer:

Ceki21:
imam jedno konkretno pitanje za el. blokade
znaci kod nas na tehnickom nemaju obicaj pustati radi nje, posto okretaji kao variraju i radi toga se ne moze proci tehnicki  :icon_scratch:
jel ima jos netko takvu situaciju na tehnickom ?

i jel ima neko upute kakve za blokadu sa potenciometrom ?

fbrestovecki:

--- Citat: Ceki21 - 13 Travanj, 2013, 19:56:35 ---imam jedno konkretno pitanje za el. blokade
znaci kod nas na tehnickom nemaju obicaj pustati radi nje, posto okretaji kao variraju i radi toga se ne moze proci tehnicki  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
mozes proci ja sam sad kada sam isao stavio podlosku od cijevi na prenos i radi mi motor se derao u okretaje i varirao po 500 okretaja u ful turaži i išao je 39 na sat i prosao sam

D3n1:

--- Citat: fbrestovecki - 13 Travanj, 2013, 20:15:29 ---
--- Citat: Ceki21 - 13 Travanj, 2013, 19:56:35 ---imam jedno konkretno pitanje za el. blokade

--- Kraj citata ---
mozes proci ja sam sad kada sam isao stavio podlosku od cijevi na prenos i radi mi motor se derao u okretaje i varirao po 500 okretaja u ful turaži i išao je 39 na sat i prosao sam

--- Kraj citata ---
ja sam takoder prosao sa prstenom koji sam sam napravio na tehnickom
i s njim je maksimalno navukao 38kmh i prosao bez problema

Ceki21:
nije problem km/h nego je problem oscilacija okretaja tj. prekidanje struje
za to pitam ?!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju