Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG 10.04.2013.
skoda90:
Moj kolega je imao na trubi blokadu,znaci upalis motor i sve dok nestisnes tipku za trubu blokada ukljucena i kad ugasis-upalis motor ona je opet aktivna dok se ne stisne tipka trube,neznam o kakvoj se blokadi radi ali nije losa fora :dontknow:
luna500rr:
Po meni je blokada na daljinski i daljd najbolja fora..da mi treba nju bi stavio...
petarpan:
--- Citat: skoda90 - 11 Travanj, 2013, 19:50:12 ---Moj kolega je imao na trubi blokadu,znaci upalis motor i sve dok nestisnes tipku za trubu blokada ukljucena i kad ugasis-upalis motor ona je opet aktivna dok se ne stisne tipka trube,neznam o kakvoj se blokadi radi ali nije losa fora :dontknow:
--- Kraj citata ---
osim kaj je meni dok je bio na valjcima popikao sve prekidace koje imama tak da bi bila banana s takvom
mislim da je najbolje par dana parkirati skut dok ne prodju akcije (draze su mi akcije u lidlu :laughing6: )
MarinM:
Ja sam izmislio jos bolji nacin.... :laughing7:
Znaci stavit prekidac negdje i spojit na kontakt. Kad okrenes kljuc on pali vozi jetako,a snjim tj. kad ugasis das kontakt on nepali, pa neka pandur pali ako moze ti se pravis glup i kazes da je crko :hmh: :icon_thumright:
jakovmaras:
jednostavnije je samo maknut lulicu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju