Općenito > Propisi
Mjerenje buke u ZG 10.04.2013.
anabellas:
--- Citat: petarpan - 11 Travanj, 2013, 16:25:11 ---istina da je blokada na gumb ''siva zona'' al ak te on zaustavi i prodjes test pa ju onda nadje i iskljuci - ti si i dalje vozio pod blokadom u skladu sa zakonom
po meni je to kao da te odveze na tehnicki i oni ti skinu meh. blokadu i onda kazu da je neispravan
pa on je iskljucio blokadu a ne ti - ti si se dovezao do njega sa blokiranim skuterom ???
--- Kraj citata ---
to je ono akko bi trebalo bit , ali ima uvijek onih koji su bas sretni kad sjebu nekog, sta ces
silvio:
zaobilazim maksimirsku u sirokom luku :laughing7:
3alfa3:
--- Citat: petarpan - 11 Travanj, 2013, 16:25:11 ---istina da je blokada na gumb ''siva zona'' al ak te on zaustavi i prodjes test pa ju onda nadje i iskljuci - ti si i dalje vozio pod blokadom u skladu sa zakonom
po meni je to kao da te odveze na tehnicki i oni ti skinu meh. blokadu i onda kazu da je neispravan
pa on je iskljucio blokadu a ne ti - ti si se dovezao do njega sa blokiranim skuterom ???
--- Kraj citata ---
Krivo razmisljas.
Mjerenja se ne rade zato jer je neko vozio prebrzo, nego da se ustanovi max brzina skutera.
Sent from my HTC One X
eladio:
--- Kraj citata ---
nacelno se slazem s tobom, ali tu je u biti samo jedan, ali dosta veliki problem,
a to je da skuter nije homologiran s "daljinskom" blokadom, a s orginalnom je homologiran..
skuter (ili bilo koje drugo prometalo) moze ici na cestu samo u orginalnom tvornickom obliku , preinake nisu dozvoljene ..
svaka preinaka mora biti odobrena od centra za vozila
3alfa3:
Da, eladio je u pravu. Al jako je mala sansa da ce se na to drot pozivat. Toliko detaljno, barem za sada, ne idu.
Samo, pitanje je vremena kad ce i to postat problem. Ovako napamet - uskoro (godina, dvije,tri)
Sent from my HTC One X
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju