Općenito > Propisi

Mjerenje buke u ZG 10.04.2013.

<< < (3/11) > >>

3alfa3:

--- Citat: anabellas - 11 Travanj, 2013, 08:50:37 ---
--- Citat: igor.sb - 10 Travanj, 2013, 23:59:33 ---a tko to kaze da se elek. blokada ne smije imati?

nema on sta stiskat, trebao si trazit njegov pištolj da ga malo stiskaš  :dontknow:

--- Kraj citata ---

fakat su ga pretjerali , a mislim ja imam na prekidac iznad usisa blokadu, ali sta ako mi ju iskljuci i i skuter ide 70 na valjcima , kak moze dokazat da se ja vozim prek 50 i da tu blokadu uopce iskljucujem iako je na gumb?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Nema on kaj dokazivat osim da skuter ne smije preko 50 (55 s tolerancijom)

Sent from my HTC One X

anabellas:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Travanj, 2013, 08:58:42 ---
--- Citat: anabellas - 11 Travanj, 2013, 08:50:37 ---
--- Citat: igor.sb - 10 Travanj, 2013, 23:59:33 ---a tko to kaze da se elek. blokada ne smije imati?

nema on sta stiskat, trebao si trazit njegov pištolj da ga malo stiskaš  :dontknow:

--- Kraj citata ---

fakat su ga pretjerali , a mislim ja imam na prekidac iznad usisa blokadu, ali sta ako mi ju iskljuci i i skuter ide 70 na valjcima , kak moze dokazat da se ja vozim prek 50 i da tu blokadu uopce iskljucujem iako je na gumb?  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---

Nema on kaj dokazivat osim da skuter ne smije preko 50 (55 s tolerancijom)

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

mislis da bi meni ovo gledali? 

3alfa3:
Znam samo sa nesmiju izmjerit vise od 55km/h, a ako pitaju jel imas el blokadu, nisi duzan odgovorit na pitanje. Nek traze. Samo, ako nadju, mogu je deaktivirat i onda "padas".

A da je ta blokada zabranjena - nije.
Eventualno vidim problem ako se zainate pa kazu da ta blokada nije standardna niti homologirana pa zbog toga proglase vozilo neispravnim.

Sent from my HTC One X

anabellas:

--- Citat: 3alfa3 - 11 Travanj, 2013, 09:14:44 ---Znam samo sa nesmiju izmjerit vise od 55km/h, a ako pitaju jel imas el blokadu, nisi duzan odgovorit na pitanje. Nek traze. Samo, ako nadju, mogu je deaktivirat i onda "padas".

A da je ta blokada zabranjena - nije.
Eventualno vidim problem ako se zainate pa kazu da ta blokada nije standardna niti homologirana pa zbog toga proglase vozilo neispravnim.

Sent from my HTC One X

--- Kraj citata ---

a valjda nebi , a ja sam si spojio ovak prekidac sa 3 pozicije da je na 2 vanjske ukljucena blokada , pa cemo racunat na glupocu zaposlenika policije   :icon_thumright:

Waynder:
jebe se vama... mene ce na ktmu samo izraketirat.. ne bu me nis ni pital -.-

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju