Tehnički kutak > Injection
Aprilia SR 50 Ditech-ne pali
deckopucko:
Pozdrav..skuter je popravljen nakon 10dana...bendix dio alternatora i zgldoalo se onaj prsten.
Sada ruži koda se štema zid.u leru..Majstor kaže da je dobro da ruži,,,da nebi bilo dobro da ne ruži :icon_scratch:
prije servisa nije imao taj zvuk..tko zna pogledati ili poslušati...neznam što da radim samo majstore obilazim.
Skuter inaće ide ko kuga i kolera i super je..ali me brine taj zvuk :sad3:
Grale:
--- Citat: deckopucko - 25 Travanj, 2013, 22:56:05 ---.bendix dio alternatora i zgldoalo se onaj prsten.
--- Kraj citata ---
Daj pojasni ovo?
Bilo bi dobro sa slikama nekim
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Grale - 25 Travanj, 2013, 23:04:05 ---
--- Citat: deckopucko - 25 Travanj, 2013, 22:56:05 ---.bendix dio alternatora i zgldoalo se onaj prsten.
--- Kraj citata ---
Daj pojasni ovo?
Bilo bi dobro sa slikama nekim
--- Kraj citata ---
u bloku ima mesingani prsten ako se ne varam u koji se gurne bendix
deckopucko:
:help:[/img]Pozdrav da to je taj prsten šta mi je majstor pokazao unutra se zglodalo bum potražil slike pa stavim
ja neznam jel On.. ???to dobro složio to tak štema i ruži---jučer nakon 5km stao i ugasio odem u dučan..vratim se
neće opet palit..i pali mi se lampica za ulje...onda jedva iz treće upalio i doma opet neće..pa iz druge..ali ga štema u ruži.
što da radim sada???On tvrdi da je dobro da se čuje taj zvuk?? :dontknow: :nono:ali bi ja reko da nije...
Nemam više novaca za servise... :'(
deckopucko:
--- Citat: deckopucko - 27 Travanj, 2013, 10:37:09 --- :help: Pozdrav da to je taj prsten šta mi je majstor pokazao unutra se zglodalo bum potražil slike pa stavim
ja neznam jel On.. ???to dobro složio to tak štema i ruži---jučer nakon 5km stao i ugasio odem u dučan..vratim se
neće opet palit..i pali mi se lampica za ulje...onda jedva iz treće upalio i doma opet neće..pa iz druge..ali ga štema u ruži.
što da radim sada???On tvrdi da je dobro da se čuje taj zvuk?? :dontknow: :nono:ali bi ja reko da nije...
Nemam više novaca za servise...
OVAKO Danas sam stavio oko 0.5deci ulja...nalio mu pun tank benzina OMV SPRINT 100 i vozio se cca nekih 40km...
nakon toga je krepal...ali ga štema i ruži....užas..sad neće upalit isto kao prije servisa..anlaser vrti...izgleda da se opet
izglodalo...pokazao mi je majstor taj prsten...unutra se oni zubci potošili pa je novo stavio od Aprilile...sad kaže da je možda radilica
oštećena....fakat neznam :nono:...samo obilazim majstore...taman se veselio kako ću se vozit sada po ljepom vremenu...
Što da radim...??novi variomat...remen...sada je promjenio taj prsten bendix....neznam što mu je sada???majstor tek u Petak bude došao po njega pa onda vidjeti...a jesam se dugo voziooo :sad1:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju