Tehnički kutak > Tuning skutera

SF2-setup za 50 ccm

<< < (3/4) > >>

dino73n:

--- Citat: sladjan94 - 11 Travanj, 2013, 23:40:34 ---A koliko bi me kostao taj usis i karb sve komplet samo plug&play?

--- Kraj citata ---
Pa nije ti to bas jeftino,nekih 250km bi trebalo da ti moze biti dovoljno za S6 usis i neki 17,5 delorto,naravno ako naletis gdje polovno proci ces jeftinije.

SF2 Freak:
Teško je to naći rabljeno mislim na usis , meni je mala sjekira u med pa sam za 200kn kupio a 17,5 ti je oko 250-350kn

kurbla001:
čemu plaćati te pare za s6  usis, kad može preraditi serijski ili uzeti dopler, motoforce....za cca 100kn
i naći 17-icu za 250 i miran je....mala prerada airboxa i sve štima...

dino73n:
Ima i tih nekih malo boljih usisa od seriskog i po nizim cijemana al ako se zeli prava roba onda je to samo S6 i kraj price,pored problema malog presjeka grane kod serijskog usisa tu su i kretenske lamelice kojih je samo jedan red i koje se otvaraju na stranu dok je to kod S6 usisa fino rijeseno kao u PIA i MINA agregata sa dvije velike lamele koje se otvaraju na "V"

Ako su novci problem a cesto jesu a i jos ako se radi o 50ccm masini koja se vrti ispod 10000rpm onda nije lose potraziti seriski usis od SF-a 100ccm koji je cak prilagodjen za spajanje delortovog 17.5 karba pomocu gumenog crijeva i selni i njega staviti a takodje isjeci pregrade na orginal bloku od  lamelama i napraviti jedan veliki prozor umjesto tri mala i napraviti jednu veliku lamelu od nekog kvalitetnog karbon materijala debljine 0.30mm. Ovakva ce prerada znacajno popraviti stanje sa odzivom na gas a ne kosta mnogo.

Drugi dio price je obavzno popraviti situaciju sa usisnim rupama u bloku prvi put kad se masina bude rastavljala po pola radi zamjene radilice ili lezajeva jer i tu je situacija totalno losa.

kurbla001:

--- Citat: dino73n - 12 Travanj, 2013, 22:51:20 ---Ima i tih nekih malo boljih usisa od seriskog i po nizim cijemana al ako se zeli prava roba onda je to samo S6 i kraj price,pored problema malog presjeka grane kod serijskog usisa tu su i kretenske lamelice kojih je samo jedan red i koje se otvaraju na stranu dok je to kod S6 usisa fino rijeseno kao u PIA i MINA agregata sa dvije velike lamele koje se otvaraju na "V"

Ako su novci problem a cesto jesu a i jos ako se radi o 50ccm masini koja se vrti ispod 10000rpm onda nije lose potraziti seriski usis od SF-a 100ccm koji je cak prilagodjen za spajanje delortovog 17.5 karba pomocu gumenog crijeva i selni i njega staviti a takodje isjeci pregrade na orginal bloku od  lamelama i napraviti jedan veliki prozor umjesto tri mala i napraviti jednu veliku lamelu od nekog kvalitetnog karbon materijala debljine 0.30mm. Ovakva ce prerada znacajno popraviti stanje sa odzivom na gas a ne kosta mnogo.

Drugi dio price je obavzno popraviti situaciju sa usisnim rupama u bloku prvi put kad se masina bude rastavljala po pola radi zamjene radilice ili lezajeva jer i tu je situacija totalno losa.

--- Kraj citata ---
tako da....eto nema se tu šta više pitati...!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju