Ostalo > Razne offtopic teme :)

Servis mobitela ??

(1/2) > >>

Poggiali:
Vec sam bio otvarao temu o nokiji, ne mogu sad nac, zivcan sam... uglavnom zanima me , mobitel sam odnio 5. put na servis i opet trazio novi.. sad vec skoro mjesec dana cekam i nista.. .zovem sad , mobitel su navodno poslali u nokiu i cekaju njihov odgovor...

slao sam u medjuvremenu mail nokiji, rekli su da ce prosljedit nadleznima... slao sam pismo i u onu zastitu potrosaca, ali jos uvjek nista nisam dobio  :S

ja sad ne znam, jel ima neki rok ako je uredjaj odredjeno vreme kod njih, da ja imam pravo odmah na drugi  uredjaj ili sta ?
pichke, napisale na primci samo one stvari ako ja nepokupim uredjaj u tom i tom roku, da imam neke penale, a za sebe nista ne napisu  :hmh: psmtr

Go-Go RUNNER:
Znam da ima određeni rok koliko smije uređaj bit u servisu. U suprotnom dobivaš novi. Pročitaj jamstveni list.

Poggiali:

--- Citat: Go-Go RUNNER - 10 Travanj, 2013, 16:26:20 ---Znam da ima određeni rok koliko smije uređaj bit u servisu. U suprotnom dobivaš novi. Pročitaj jamstveni list.

--- Kraj citata ---
pise samo u razumnom roku -.-

Go-Go RUNNER:
Meni je ostalo u sjećanju nešto baš da piše koliko dana, jebiga i to su promijenili onda.

Poggiali:
ma gamad

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju