Općenito > Oprema

Preporuka za kacigu

<< < (4/6) > >>

Reponja:

--- Citat: Marko8 - 02 Svibanj, 2013, 16:30:36 ---Nevidim razlog da bi morala biti integralna, flip up je puno praktičnija, a ništa manje sigurna.

--- Kraj citata ---

Pa, ako ne kupuješ kacigu od par tisuća kn, u krivu si. Što više pomičnih dijelova, to se više dijelova
može rasklimati. Lako se može dogoditi i da kaciga "profućka" pri određenim brzinama, što je puno
manja šansa kod integralke da se desi.. Za rang do 1000kn mislim da nebi trebao gledati flip-up, jedino
ako ti se baš svidi izbor između 2-3 komada na dobroj akciji.

Marko8:
Jbga na kacigi ne štedim, moja nolan je u svoje vrijeme koštala takvu cifru kakvu spominješ i ne klima se niti išta, a jeftine sepete nisam nikad nosio na glavi

albin1:

--- Citat: Marko8 - 02 Svibanj, 2013, 22:17:54 ---Jbga na kacigi ne štedim, moja nolan je u svoje vrijeme koštala takvu cifru kakvu spominješ i ne klima se niti išta, a jeftine sepete nisam nikad nosio na glavi

--- Kraj citata ---
ja sam nosio kinesku, misleći da je sasvim ok, ali kad stavim ovu HJC, ma to je preporod, ne magli se vozir, ne zuji , ne šušti, ne buči, materijal je bolji 100 puta tako da, ako je glava u pitanju dat ću pola iznosa skutera za kacigu...  :icon_thumright:

Marko8:
Tako je, moja kaciga je cijeli iznos skutera, bolje kvalitetna oprema i jeftiniji motor, nego veći i skuplji motor, a od opreme sepet na glavi, japanke i šorc

Nyzvo:
evo da ne otvaram novu temu, tu cu pitat

znaci dvoumim se trenutno izmedu ove dvije kacige, pa me zanima vase misljenje(ako neko ima neku od njih nek napise iskustva) i ak ima neko preporuku u toj cijeni samo pisite  :icon_thumright:

http://www.ebay.com/itm/Scorpion-EXO-500-Oil-Motorcycle-Helmet-Neon-S-Small-/400385137345?pt=Apparel_Merchandise&hash=item5d38d05ac1&vxp=mtr
ili
http://www.ebay.com/itm/CASCO-HELMETS-CAPACETE-CASQUE-AGV-K-4-TORQUE-BLACK-BLUE-SIZE-TAGLIA-S-/181168920985?pt=Caschi_Visiere&hash=item2a2e825999

hvala  :hello:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju