Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi sport 70 i glava

<< < (2/3) > >>

SlowRider:
Jesi se uvjerio da od minarellija i piaggia glave nisu iste? :icon_scratch:

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 15:02:06 ---Jesi se uvjerio da od minarellija i piaggia glave nisu iste? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
nisam jer sam ih zvao i pitao jel imaju glavu za malossi sport 70 za piaggio oni su rekli da nemaju da imaju sam od minarelli-a jednu i da je 550kn

jel mislis da su iste ??

SlowRider:

--- Citat: dino_sk - 07 Srpanj, 2008, 15:05:25 ---
--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 15:02:06 ---Jesi se uvjerio da od minarellija i piaggia glave nisu iste? :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
nisam jer sam ih zvao i pitao jel imaju glavu za malossi sport 70 za piaggio oni su rekli da nemaju da imaju sam od minarelli-a jednu i da je 550kn

jel mislis da su iste ??

--- Kraj citata ---

Neznam dal su iste, al bitno da je isti polozaj dosjeda gdje idu brtve, mozda je razlika u polozaju prikljucka za vodu ili sl. :dontknow: Nisam usporedjivao uzivo ali na slikama mi djeluju identicno, mozda netko sigurno zna...

dino_sk:

--- Citat: SlowRider - 07 Srpanj, 2008, 15:26:13 ---
--- Citat: dino_sk - 07 Srpanj, 2008, 15:05:25 ---

--- Kraj citata ---

jel mislis da su iste ??

--- Kraj citata ---

Neznam dal su iste, al bitno da je isti polozaj dosjeda gdje idu brtve, mozda je razlika u polozaju prikljucka za vodu ili sl. :dontknow: Nisam usporedjivao uzivo ali na slikama mi djeluju identicno, mozda netko sigurno zna...

--- Kraj citata ---
bilo bi dobro da pase jer koliko sam gledao po oglasima gumy prodaje od trofya glavu a procitao sam negdje na forumu da pase od trofya na malossi sport

Laki:
imam ti ja od polini sporta glavu za minarelli za prodat, ak ti pase

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju